ESCALDADA Karmele Marchante reapareix amb durs atacs a "Sálvame": "Em vaig sentir maltractada"

Karmele Marchante

La periodista acaba de publicar les seves memòries en les quals es despatxa a gust contra el programa de Telecinco

La periodista tortosina Karmele Marchante (76) ha reaparegut després d'un llarg periode apartada de al televisió. I ho ha fet per carregar com mai contra el que va ser el seu programa Sálvame. Karmele acaba de publicar el seu llibre de memòries que es titula No me callo, una autobiografia en la qual fa un repàs de la seva vida i on explica la dura infantesa i adolescència que va viure per culpa de l'abscècnia dels seus pares.

Família a banda, la periodista del cor també ha aprofitat per explicar com va viure la seva etapa a Sálvame. Va ser en una entrevista promocional a la revista Pronto, on Marchante va declarar que es va sentir "vexada, humiliada, insultada i maltractada".

"Sálvame ha estat el pitjor, em van maltractar, em van fer bullying, em vaig sentir denigrada com a periodista, com a dona. I finalment em vaig carregar de valor, vaig donar un cop de porta i em vaig deixar anar", va afegir Karmele en una altra entrevista a La Voz de Galícia.

També va tenir paraules molt dures contra el seu presentador, Jorge Javier Vázquez a qui va definir com un "nan misogin i psicòpata". En una entrevista recent al programa de Gemma Nierga, va revelar que la direcció del programa consentia aquest maltractament cap a ella.

"A Barcelona ja no hi ha estelades"

Aquest dissabte, Marchante ha estat la convidada sorpresa de la secció el consultori comunista d'El Suplement de Catalunya Ràdio, que també ha comptat amb la participació de l'humorista Carlos Latre. "Sálvame va ser un error molt gran i no m'agrada parlar-ne. Va ser horrible!", ha reiterat a Catalunya Ràdio.

Filla d'un coronel d'infanteria viu a Madrid però va ser una de les musses de l'independentisme, donant el seu suport a Junts pel Sí l'any 2015. "L'altre dia vaig estar a Barcelona i gairebé em dona un síncope, no hi havia cap estelada als balcons. La gent està decebuda com jo", ha explicat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari