You are currently viewing <span>TALENT</span> TV3 torna a confiar en Carol Rovira i serà la presentadora d'"Eufòria Dance" que s'estrenarà el 2 de desembre
"Eufòria Dance"

TALENT TV3 torna a confiar en Carol Rovira i serà la presentadora d'"Eufòria Dance" que s'estrenarà el 2 de desembre

La cadena anuncia als presentadors i els membres del jurat del programa que triarà als 12 ballarins del talent musical

TV3 ja ho té tot a punt per a l'estrena d'Eufòria Dance. Un espai que constarà de quatre programes que s'emetran durant el mes de desembre en què se seleccionaran els 12 ballarins que formaran part del planter d'Eufòria 2. El concurs musical de Marta Torné i Miki Núñez tornarà a la primavera del 2023 i ja ha obert el procés de càsting dels seus participants.

Abans i segons ha pogut saber elmondelatele.cat, a partir del divendres 2 de desembre a les 22h, TV3 emetrà el primer Eufòria Dance que tindrà una durada de 50 minuts i mostrarà com va ser el càsting. A partir del divendres 9 de desembre, s'emetrà la primera de les tres gales que començarà a les 22 i s'allargarà fins a la mitjanit, seguit de la pel·lícula Fama de l'any 2009. La primera gala començarà amb 30 concursants i n'eliminarà a 10.

Aquest dimarts també hem conegut el nom de l'encarregada de conduir les gales del programa. Serà l'actriu Carol Rovira, un dels rostres més estimats de la primera edició per la seva proximitat i empatia amb els concursants a l'hora de desenvolupar les seves tasques com a coach d'interpretació.

"M'ho van oferir fa un mes i estic encantadíssima. Ja estic estudiant els guions de la primera gala", ha explicat Rovira a Catalunya Ràdio. "Les posades en escena seran espectaculars i el públic també tindrà molt a dir. Tindrem la visita d'eufòrics de la primera edició", ha avançat.

Els presentadors i jurat d'"Eufòria Dance"

Un altre eufòric que repeteix és Albert Sala, i ho farà per partida doble: serà al mateix temps coreògraf i figura principal del jurat del programa. En el paper de coreògraf tindrà l'ajuda d'Aina Casanovas, una de les ballarines més carismàtiques del programa i assistent de coreografia de Sala. 

El jurat

Pel que fa al seu rol com a cap del jurat, haurà de valorar cada actuació i seleccionar els aspirants que passen a la fase següent. En aquesta tasca l'acompanyaran tres grans professionals de la dansa: les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada, que seuran a la taula del jurat durant les tres gales, i un tercer membre sorpresa, que ocuparà el lloc de manera rotativa. 

Qui són Marta Tomasa i Sandra Granada?

Marta Tomasa: Formada a l'Escola Coco Comín, ha estat ballarina d'espectacles musicals d'èxit com ara "Fama", "Hair "o "Grease" i ha participat en diverses òperes del Liceu sota direcció de Dario Fo o Núria Espert.

Sandra Granada: Ballarina i coreògrafa amb una trajectòria de més de 15 anys, és directora de l'acadèmia Quality Dance Studio i jutge nacional als concursos de dansa urbana, representant la marca Hip Hop International a Espanya.

Deixa un comentari