PRESENTADOR D'ÈXIT Toni Soler diu per què va deixar el "Polònia" i parla del seu canvi físic : "No em reconec"

Toni Soler a TV3

El presentador de l'"Està passant" reconeix a Catalunya Ràdio que va deixar el "Polònia" perquè "m'estava avorrint"

Toni Soler (57) és un dels presentadors de més èxit de TV3. El seu salt a la fama va ser l'any 1997 amb el programa Malalts de tele i el 2000 va fitxar per RAC1 amb el Minoria absoluta. Després de tocar el cel l'any 2006 amb la creació del Polònia, des del setembre del 2017 cada vespre condueix l'Està passant que fa de teloner del TN Vespre.

Tot i que l'espai va començar sent líder d'audiència indiscutible, l'arribada de Pasapalabra a Antena 3 va truncar la seva bona ratxa. Tot i això, Soler i el seu equip no es donen per vençuts i aquest dilluns, l'espai va fer el rècord de la temporada amb un 18,8%, per davant del 18,4% del concurs del famós "rosco".

Toni Soler a l'"Està passant"

"Soc més presumit"

Aquest dilluns, Soler va ser entrevistat al programa La tarda de Catalunya Ràdio d'Elisenda Carod amb motiu del cinquè aniversari de la revista trimestral El món d'ahir. Una revista sobre història que es publica de forma trimestral en paper, de la que Soler n'és el director. "Soc un nostàlgic", va reconèixer el presentador de l'Està passant de TV3.

El de TV3 també va parlar del pas del temps. "Amb els anys m'he tornat més presumit. Comences a no agradar-te i ara quan vaig pel carrer, em miro als aparadors i penso: aquest senyor qui és?".

"M'estava avorrint fent el 'Polònia'"

A banda de ser el director de la revista El món d'ahir, Toni Soler també té una productora de televisió des de l'any 2006, com és Minoria absoluta (Polònia, Està passant, Todo es mentira). Durant la conversa, Soler va parlar de la seva obsessió per la feina. "Al Toni Soler del passat li diria que no tingués pressa i que no vulgui ser tan productiu. Jo vivia amb la dèria de voler fer i fer moltes coses i és molt important saber esperar i triar què fas".

L'any 2006 va estrenar el Polònia on en un principi Soler apareixia d'enllaç entre gag i gag. Al juliol del 2011 ho va deixar estar. "Jo m'estava avorrint. El Polònia anava molt sol i Minoria Absoluta, productora on treballo, també anava molt bé", va explicar. Aquest va ser el seu comiat:

ETIQUETES:

Deixa un comentari