NOVES TARDES Tele 5 anuncia un nou cop contra "Sálvame" amb el retorn d'una sèrie diària després de 13 anys

"Sálvame" (Tele 5)

La cadena de Mediaset anuncia "Mía es la venganza", el seu nou serial amb la productora de "Entrevías" i "Vivir sin permiso"

Tele 5 ha anunciat aquest dijous que prepara Mía es tu venganza, la seva nova sèrie diària de producció pròpia. Una notícia que arriba l'endemà de l'estrena molt modesta de Café con aroma de mujer que va ocupar la franja de 19 a 21h i que a Catalunya es va quedar amb un 6,6% de quota (9,5% a Espanya).

Un moviment que implicar una tisorada de dues hores al Sálvame de Jorge Javier Vázquez que va passar de les cinc hores diàries a només tres (de 16 a 19h). Ara el nou anunci de la nova ficció que suposarà la recuperació de la sèrie diària després de 13 anys i de grans èxits com Yo soy Bea, podria reduir encara més la presència del programa del cor de Tele 5.

La sèrie serà un melodrama produida per la mateixa productora de sèries com Entrevías i Vivir sin permiso i actualment encara es troba en fase d'escriptura de guions i d'elecció dels actors. Secrets inconfessables d'un ampli ventall de personatges, una venjança cuinada a foc lent, un entorn de luxe i poder i una història d'amor impossible vertebraran les trames de la sèrie.

Tot i que Tele 5 no ha detallat en quina franja emetrà la nova ficció, tot apunta que anirà destinada a la sobretaula. Una hora dominada a les prinicpals cadenes per altres sèries com Com si fos ahir a TV3; o Amar es para siempre a Antena 3. Aquest moviment se suma a l'imminent estrena del concurs 25 Palabras, que estarà presentat per Christian Gálvez i que té tots els números per emetre's de 20 a 21h.

ETIQUETES:

Deixa un comentari