TOT TERRENY Helena Garcia Melero segueix incombustible a TV3 i arriba als 1.000 programes del "Tot es mou"

Helena Garcia Melero

La presentadora que va començar l'any 1992 als telenotícies, fa 30 anys que presenta un programa diari en directe

Dilluns, 7 de novembre, el Tot es mou d'Helena Garcia Melero arriba al seu programa número 1.000. La presentadora que va començar a treballar a TV3 amb només 24 anys, ha fet pràcticament de tot a la cadena pública. Campanades, Nits electorals o La Marató de TV3.

És una de les cares més populars de la cadena i és que des de l'any 1994 i fins a l'actualitat, és a dir, durant gairebé 30 anys, ha tingut un programa diari i en directe. Va començar presentant els Telenotícies durant 10 anys (1994-2004) fins que Josep Cuní la va fitxar per corepsentar Els matins a l'abril del 2004.

Melero al TN del desembre del 1994

L'any 2007 va deixar de forma provisional la cadena per fer el salt com a directora de comunicació de El periódico, però al cap de només un any va tornar per presentar el late night Hora Q, tot i que no va aconseguir l'èxit esperat. L'abril del 2009, coincidint amb la baixa maternal, el programa va ser suprimit de la graella.

El 2010, Cuní la va recuperar per Els Matins i al 2011, quan aquest va fitxar per 8tv, Melero es va fer càrrec de la segona part del programa, al costat d'Ariadna Oltra. Al 2015 va fer el salt a les tardes al costat d'Espartac Peran a Divendres. El 2018, TV3 va tornar a confiar en Melero per a les tardes amb l'estrena del Tot es mou, que s'ha mantingut an antena fins aquesta temporada quan l'espai ha saltat a la franja del migdia.

Melero i Marc Ribas a les Campanades del 2019

Melero segueix incombustible com ho demostren les dades d'audiència i ja ha liderat alguns migdies per sobre d'Ana Rosa Quintana i García Ferreras. Per celebrar-ho el proper dilluns, el programa que s'emet de 10.30 a 13.50h, tindrà continguts especials, que giraran al voltant dels números i les celebracions.

Melero ha demostrat al llarg de tots aquests anys ser una periodista tot terreny. És de les poques capaç de presentar un especial informatiu com un magazín de to distès. Un dels moments més divertits i surrealistes que se li recorden va ser quan la seva mare, la Rosa Maria va trucar en directe per parlar de croquetes:

Argimon i Quim Forn al programa 1000

Dilluns, Melero tindrà com a convidats especials d'aquests 1.000 programes a ,l'exconseller de Salut, Josep Maria Argimon i al doctor Antoni Trilla, que parlaran de l'estat d'alarma, el confinament i la pandèmia, i de com ens en vam sortir i a Joaquim Forn i Laura Masvidal, per parlar de com van viure l'1-0 i l'estada a la presó dels presos polítics.

Tampoc faltarà la música amb l'exconcursant d'Eufòria, Scorpio, que grava el seu primer disc, i el grup Pepet i Marieta, que faran una cançó dedicada al programa. I com a qualsevol aniversari hi haurà un pastís que farà el pastisser i col·laborador del programa Albert Lorenzo.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Matíes

    Un servidor (de vostés) trobo a la Melero "abrumadora": a tots talla, a tots puntualitza, a tot i a tots te que dir, i costa molt escoltar als demés, a més a més la seva gran veu sobresurt sobre la de qualsevol interlocutor i s'imposa. No oblidem la sobreactucació amb gests, amb braços, mans, cap inclós (encara que amb sobreactuació la supera el inevitable, omnipresent i GRAN TOMAS MOLINA. Prefereixo les maneres contingudes i respetuoses de l'Agnés (no recordo el cognom) que porta Planta Baixa.

Deixa un comentari