XEF MEDIÀTIC El xef Jordi Cruz parla del preu de la fama a la televisió: "He estat al límit"

Jordi Cruz

El cuiner i membre del jurat de "Masterchef" ha explicat que la popularitat li ha produït ansietat durant molts anys

El xef Jordi Cruz (44), és segurament un dels cuiners més populars del nostre país, amb el permís de Marc Ribas. Fa deu anys que és membre del jurat de Masterchef i en només 15 anys ha aconseguit sis estrelles Michelín amb ABaC (3), Angle (2) i Atempo (1). Unes xifres que només han superat Martín Berasategui amb 12 i Carmen Ruscalleda amb set.

El programa de La 1 està emetent cada dilluns l'edició Celebrity i ben aviat estrenarà la 10a edició del format habitual. Abans, el cuiner català ha concedit una entrevista a la revista Lecturas on ha parlat de les conseqüències de triomfar durant tots aquests anys a la televisió.

Jordi Cruz amb els membres del jurat de "Masterchef"

Va ser a l'any 2013, quan TVE el va fitxar com a jurat del talent culinari i gràcies a aquest programa, Cruz és ara un dels cuiners més mediàtics. Tot i això, Cruz no va abandonar mai els fogons del seu restaurant de Barcelona, ABaC, que va aconseguir fins a tres estrelles Michelín, una distinció que només tenen onze restaurants a l'estat espanyol.

El català triomfa a nivell professional i també personal. A finals del 2018 va conèixer a l'arquitecta i model brasilenya Rebecca Lima amb qui sovint demostren el seu amor a través de les xarxes socials. La noia, quinze anys més jove que Cruz, va donar la sorpresa durant una visita a la setena edició de Masterchef Júnior, on es van acabar fonent en un apassionat petó.

Jordi Cruz i Rebecca Lima (Instagram)

"Et posa nerviós ser el centre d'atenció de les dones?", li han preguntat ara al cuiner. "Jo mai vaig ser guapo abans de la televisió. A mi les noies pel carrer no m'anaven dient: "Guapo!". Però és que la tele té un component que et fa ser més bufó del que ets", respon Jordi Cruz.

Cruz fa deu anys que forma part del talent culinari de La 1 i també ha revelat si alguna vegada s'ha plantejat deixar la televisió. "Sí, he estat al límit, perquè el cos a vegades no dona per a més. He estat així tres o quatre anys, amb una ansietat que ja està marxant".

ETIQUETES:

Deixa un comentari