7 HORES Albert Om reconeix a 8tv que li agradaria tornar a presentar un programa a TV3

Albert Om a 8tv

La cadena privada va fer una programació especial amb entrevistes amb personatges destacats del món de la tele

El dilluns 21 de novembre, Dia Mundial de la Televisió, 8tv va fer una marató de set hores, en directe de 18 a 1h de la matinada amb els presentadors de la cadena i amb personalitats del món de la tele.

L'especial va començar amb Carlos Fuentes. Pel sofà del programa van passar el periodista Paco Lobatón, el director de Gestmusic, Tinet Rubira o el presentador Manel Fuentes, entre d'altres.

Precisament Fuentes va deixar el primer titular quan va explicar la condició que va posar a Xavier Sardà quan col·laborava al Crónicas marcianas: "Jo tenia signat per contracte que determinades coses no les faria. Jo no em volia despullar".

Carlos Fuentes amb Manel Fuentes

Pilar Rahola i Antoni Bassas

A les 20.30, Pilar Rahola va entrevistar al periodista Antoni Bassas amb qui va repassar la seva carrera a TV3 des del primer Tres pics i repicó fa 34 anys, passant per El joc del segle, Aquest any, cent! o la seva etapa a la corresponsalia de la cadena als Estats Units.

Un dels personatges mítics que va sorgir d'un d'aquests programes va ser la Vanessa, interpretada per l'actiru Lloll Bertran. "Va ser un exitàs. En els primers deus anys de TV3 va convertir-se en el personatge de ficció més popular de la cadena", va explicar Bassas. "Ens va anar tant bé que jo em pensava que em dedicaria a fer de guionista".

Tot i això va reconèixer que vist amb ulls d'ara problablement "ara no faríem aquell paper en què un home corregia a una dona". Bassas també és el responsable d'un altre dels programes de més èxit de TV3 com és l'APM? que va estrenar a Catalunya Ràdio l'any 1995 i al 2004 va fer el salt a la televisió.

Pilar Rahola i Antoni Bassas a 8tv

Vicent Sanchis i Joel Joan

A les 21h, Vicent Sanchis va conversar amb l'actor Joel Joan que va aparèixer amb ulleres de sol, imitant al seu presentador que les havia dut durant diverses setmanes a causa d'una operació ocular. El mític actor de Plats bruts va començar a TV3 amb el primer culebrot de la cadena, Poblenou. "Va ser un fenomen que ningú s'esperava. Cada migdia veien la sèrie 700.000 persones", va explicar.

Després del seu pas per Madrid amb la sèrie Periodistas, Joel Joan va tocar el cel amb la mítica Plats bruts que cada dilluns reunia a un milió d'espectadors. "Quan vaig deixar Tele 5 per tornar a TV3 ningú ho va entendre", va revelar.

Joel Joan a 8tv

Preguntat per una possible seqüela de la sèrie, l'actor ho va descartar del tot: "No tindria cap sentit". L'actor també va recordar com va viure aquella època: "Va ser molt dur fer un capítol a la setmana. Vam tenir molt estrès".

Albert Om: "Tinc ganes de tornar a fer tele"

A les 21.45, Eduard Pujol va agafar el relleu amb una conversa amb Albert Om. "Fa 40 anys que vaig començar a treballar com a periodista", va explicar. El presentador també va reconèixer que té ganes de tornar a fer tele. "Quan vaig fer l'especial d'Àngel Casas a TV3 vaig dir: Això de la tele m'agrada".

Carlos Latre: "M'agradaria tornar a TV3 i fer un late"

A les 22.30, Frank Blanco va conversar amb Carlos Latre cedint el pas a les 23.45 i fins a la 1h Ares Teixidó. Latre va parlar del seu fitxatge com a membre del jurat a Tu cara me suena que aviat estrenarà la seva 10 temporada. "Quan vaig començar em posava molt nerviós. Era molt difícil. Jo estava costumat a fer personatges", va explicar.

L'imitador també va revelar que li agradaria tornar a TV3. "M'encantaria. Catalunya és la meva casa. M'agradaria fer un late", va explicar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari