PÈRDUA TVE també li roba els drets de la Copa del Rei a Mediaset fins a l'any 2025

RTVE oferirà la Copa del Rei fins a 2025

La cadena pública espanyola ha adquirit els drets d'emissió de la Copa del Rei fins a 2025 que en els últims anys estaven en mans de Mediaset 

La mala ratxa de Tele 5 no s'atura. La majoria dels seus programes pateixen un notable desgast d'audiència, el nou reality Pesadilla En el Paraíso no funciona i la cadena fa mesos que ja no és la cadena líder a Espanya i a Catalunya ha caigut al tercer lloc. A tot això li hem d'afegir un nou contratemps que s'ha conegut aquest dilluns: TVE li ha arrebassat a Mediaset els drets per emetre en obert els partits de la Copa del Rei de futbol.

Així, ho ha fet oficial la RFEF que ha acordat adjudicar el Lot 1B de la Copa del Rei a RTVE. L'ens públic també aconsegueix així els drets de retransmissió del torneig de futbol durant tres anys, fins a 2025. Es tracta d'un moviment important, i més si es tenen en compte les audiències milionàries que comporta l'emissió d'aquests partits per a qualsevol cadena.

De fet, aquesta no és l'única pèrdua important de la privada enfront de la pública. TVE també s'ha quedat durant els darrers mesos el Mundial de Qatar, l'Eurocopa i els drets de la selecció de Bàsquet, fins ara a mans de Medisaet.

Amb aquesta adjudicació, TVE oferirà 15 partits en obert cada temporada: dos de cada ronda, les quatre trobades de semifinals i la final. És a dir, és el mateix acord que tenia Mediaset des de l'any 2019.

TVE s'ho quedat tot

Amb aquest acord de la Copa del Rei, RTVE s'ha quedat amb totes les competicions esportives de màxima audiència. La cadena pública espanyola emetrà tots els partits de la Selecció Espanyola de Futbol durant els pròxims quatre anys. Des dels amistosos, la classificació per a l'Eurocopa i Mundial i els partits de la fase final de l'Eurocopa.

per si això no fos poc, la cadena pública també emetrà competicions internacionals com l'Eurocopa femenina absoluta de 2025, les dues Eurocopes masculines de la Sub-21 de 2023 i 2025; les dues finals de la UEFA Nations League, així com les dues Finalíssimes de 2022 i 2025 entre el Campió d'Europa i el Campió de Sud-amèrica.

ETIQUETES:

Deixa un comentari