NOU FORMAT TV3 estrena el late show "Zona Franca" amb aquests convidats estrella

"Zona Franca" (TV3)

Joel Díaz, exreporter de l'APM? i membre de La Sotana, es posa al capdavant de la franja més nocturna de la cadena amb un espai diari d'una hora

A partir d'aquest dilluns 17 d'octubre a les 00h, torna a TV3 el late show amb Zona Franca. Presentat per Joel Díaz, s'emetrà de dilluns a dijous, amb les col·laboracions de les cares més suggerents de l'humor català i en un plató que recrea un espai industrial i portuari.

Els convidats estrella del primer programa seran els actors Carlos Cuevas i Miki Esparbé, que ben aviat estrenaran a Netflix la sèrie Smiley, una història d'amor entre dos nois.

El seu presentador, Joel Díaz

Joel Díaz, una cara desconeguda per a molts espectadors, és un dels pares del format d'èxit La sotana i col·laborador de de Catalunya Ràdio. Nascut a Santa Coloma de Gramanet, va viure set anys al barri de la Zona Franca de Barcelona. A TV3, també ha participat com a reporter de l'APM? amb la secció "Díaz de fúria".

L'aposta per Joel Díaz és una aposta per cares joves i poc conegudes de l'actual onada de comèdia (gent que actualment està fent stand up, podcasts, xarxes socials…). El programa estarà impregnat del seu estil i personalitat, el seu punt de vista agosarat i valent i una capacitat innata per entrevistar i relacionar-se amb gent de diversos àmbits. Un producte clarament destinat a un públic jove i jove/adult.

En una entrevista recent a Catalunya Ràdio, Díaz va reconèixer que el seu referent és Andreu Buenafuente. "A TV3 m'han dit que tindran paciència amb el programa. Jo crec que farem la temporada sencera fins a l'estiu".

Joel Díaz

En una altra entrevista a NacióDigital, també es va referir al target al qual es dirigirà i on va aprofitar per fer una defensa aferrissada del que alguns anomenen "tieta catalana". "Em sembla una falta de respecte. Es refereix bàsicament a dones d'edat mitjana-avançada de Catalunya. A mi m'encanten les tietes catalanes."

"Potser són més el meu target que no pas els adolescents. Jo, segons com, estic més a prop d'una tieta catalana que d'un noi de quinze anys", va afegir.

Així serà "Zona Franca"

En un plató ambientat en la Zona Franca; amb el port i els contenidors, que seran un element molt present. Tot i així, la seva distribució serà la clàssica d'un late: una taula on serà el Joel, un sofà on rebrà el convidat i una part dels col·laboradors, i un espai central on s'hi faran les performances i el monòleg.

Perquè l'estructura del programa també és la clàssica del late show: monòleg, entrevista a un convidat i la presència de col·laboradors. Zona Franca també comptarà amb una banda pròpia formada íntegrament per quatre noies i la presència diària de públic al plató, una trentena de persones.

El programa tindrà dos blocs diferenciats: el primer, més lligat a l'actualitat, on hi haurà el monòleg, una peça d'un primer col·laborador/a i una peça de taula amb el Joel. El segon bloc comptarà amb el protagonisme de l'entrevista i un segon col·laborador/a que s'asseurà al sofà a presentar la seva secció.

Entre els col·laboradors setmanals: Raquel Hervás, Irene Minovas, Manel Vidal i Andres Fanjgold. I entre els quinzenals: Godai, Adri Romeo, Vanessa Lokiu, Arnau Garcia, Ignasi Taltavull, Yael Brusca, i també l'actriu Clara Inglod o l'humorista i escriptor Pepe Colubi, entre altres que s'hi aniran incorporant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari