Pablo Motos revela la relació de "El Hormiguero" amb Aznar i el seu pitjor moment al programa

Pablo Motos a "El Novato"

El presentador d'Antena 3 va explicar com va néixer la idea del format i per què està relacionat amb Aznar i la guerra de l'Iraq

El tercer programa de Joaquín El Novato a Antena 3 va tenir de convidat al presentador de El Hormiguero, Pablo Motos. Motos i el futbolista del Betis, que ara també fa de presentador del nou espai d'èxit van parlar a fons de la seva vida professional. El programa va aconseguir un bon 17,0% a Catalunya i un 23,8% a Espanya.

Com va ser l'inici d'uns dels programes més vistos a la televisió a Espanya i que a Catalunya voreja el 10-12% de quota cada nit? Joaquín va voler descobrir l'origen del format en un ja llunyà any 2003: "A la guerra de l'Iraq vam sortir un millió de persones a dir que no i Aznar no ens va fer ni cas. D'aquí en va sortir el nom. Ens vam sentir que érem com formigues a les quals no s'ens feia cas. A partir d'aquí vam dir que érem formigues… i com que cada vegada n'érem més en vam dir 'El Hormiguero'".

Motos també va parlar de la seva obssessió per la feina. "Jo visc per al programa, quan s'acabi viuré per una altra cosa. Però és que m'ho passo bé, vaig amb il·lusió". Per aquest motiu, no veu el moment de la seva retirada: "És molt difícil acabar el somni de la teva vida. En quin moment dius que ja s'ha acabat tot aquest esforç? El vertigen, la por de l'endemà et fa endarrerir el moment tot el que puguis".

Tant és així que el presentador va revelar que el dia que van morir els seus pares va anar a treballar. "Quan va morir el meu pare, el vaig enterrar i recordo que ell em deia que un home havia de ser seriós a la feina. Aquella nit vaig anar a treballar. I també quan va morir la meva mare. Els vaig enterrar al matí a 350 km i a la nit estava al programa. El programa em va servir de salvació".

La nit en la que havia enterrat al seu pare va tenir de convidat al cantant Alejandro Sanz. "Em va portar una ampolla de vi, em va explicar el que em passaria al cap d'un any, que em donaria una altra crisi, va fer el programa amb mi… I quan vam acabar es va quedar amb mi."

Quan va morir la seva mare, la convidada va ser Laura Pausini. "Abans d'acabar li vaig dedicar a la meva mare i no vaig poder dir res més."

Operacions estètiques: "Una animalada"

Pablo Motos també va recordar el dia en què va anar al dentista i va demanar que li canviessin totes les dents en un dia. Tot i que el doctor li va dir que era "una animalada", perquè això és un tractament que es fa en qüestió de mesos, Motos va insistir.

Per si això no fos poc, l'endemà es va operar de la vista a Barcelona i va demanar que li fessin els dos ulls de cop. "L'endemà veia doble. I dels nervis em vaig trencar totes les dents."

ETIQUETES:

Deixa un comentari