A LA BOCA Lolita Flores, protagonista del "Col·lapse" de Ricard Ustrell amb petó als llavis inclòs

Ustrell i Lolita Flores es fan un petó als llavis a TV3

La cantant va sortir al pas de la polèmica frase de la seva mare, Lola Flores: "Quién no se ha dado un 'pipazo' con su amiga?"

El quart programa d'el Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 va tornar al seu dia habitual d'emissió, en dissabte. Aquesta setmana el plat fort d'Ustrell va ser la cantant Lolita Flores i l'actuació del grup Arrels de Gràcia, on un dels cantants era parent de Lolita. Fins a 134.000 espectadors i un 8,4% van seguir el programa, +0,8 dècimes que fa una setmana que va guanyar a Xavier Sardà (6,3%) i a El Fax de 8tv (1,2%).

Tot i això, El Peliculón d'Antena 3 (11,3%), el cine de Cuatro (10,5%) i Quién es mi padre? de Tele 5 (9,3%) es van imposar.

Pel que fa al programa, Lolita va ser la primera en entrar i es va asseure a una taula al mig del plató. En veure la il·luminació que la deixava a mig a les fosques va llançar un "Ui aquesta llum és dolentíssima!". I és que des del primer programa , un dels problemes ha estat la mala il·luminació de l'espai, com ja li havien alertat a Ustrell, un dels seus col·laboradors com Sergi Pàmies.

Lolita Flores a "Col·lapse"

La famosa frase del 'pipazo': "És mentida"

Lolita que ha tornat a Barcelona per gravar la nova temporada de Tu cara me suena, va parlar del seu pare Antonio González, el Pescaílla, però també de la seva mare Lola Flores. Entre d'altres, van parlar d'una de les frases més polèmiques que sempre se li han atribuit a Lola Flores: "Quién no se ha dado un 'pipazo' con su amiga?".

Un fet que va desmentir la seva filla. "Això és mentida. No sé de qui va sortir aquesta frase tant grollera i horrible. Algú se la va inventar, però ella no ho va dir. El que sí que va dir és que qui no s'ha donat una refregada amb una amiga", va afegir la cantant.

Ustrell va aprofitar el moment per a confessar-se. "Jo he tingut un somni tota la vida que és fer-te un petó". "Però a on?", va dir Lolita. "A la boca!", va respondre el presentador. "Però sense llengua eh, no sigui que se't quedi enganxada i t'acabi agradant", va afegir. Aquest va ser el moment:

Ustrell també va parlar amb el cantant mallorquí Tomeu Penya, que va participar en un concurs per trobar al seu millor imitador i que va comptar amb Queco Novell com a jurat. Tres aspirants es van disputar una guitarra signada per Penya i el guanyador va ser Oriol Carreras amb una entonació pràcticament idèntica.

ETIQUETES:

Deixa un comentari