ENVELLIMENT La Nina explica el per què del seu canvi d'imatge radical: "Vaig dir prou"

Nina

La cantant i actriu parla sobre la seva trajectòria i el pas del temps: "Feia molts anys que em posava tints, fins que un dia vaig dir prou"

Nina (56) ha tornat als teatres després de 3 anys sense pujar a un escenari per protagonitzar l'adaptació de la novel·la romàntica Els ponts de Madison, ara convertida en musical al teatre EDP Gran Vía de Madrid. Un fet destacat si és té en compte que l'artista ha confessat que abans de la pandèmia s'havia plantejat deixar-ho estar.

La cantant i actriu que vam poder veure recentment a TV3 com a jurat d'Eufòria i conductora del talent A2Veus, ha parlat de la seva carrera i la seva etapa personal en una entrevista a RAC1 aquest diumenge. Des de fa ja un cert temps, la Nina va decidir tallar-se la cabellera de rínxols negres que sempre l'havien caracteritzat. Ara llueix un tallat de cabell curt, sense rínxols i sense tenyir, una imatge molt diferent a la llarga melena que va lluir a Eurovisió l'any 1989.

Canvi d'imatge radical

Nina ha explicat que quan va fer 55 anys, va trucar al fotògraf David Ruano i li va demanar que capturés la dona que era "avui i aquí". "Portava molts anys posant-me tints, fins que un bon dia vaig dir prou. Vull ser qui soc i tinc els cabells blancs". "Era conscient que el canvi seria més impactant pel públic que per a mi", ha explicat. "No em vull perpetuar amb la imatge de qui vaig ser", ha afegit.

Nina (Instagram)

Envelliment prematur

Fa 12 anys, una intervenció quirúrgica li va provocar una menopausa anticipada i un envelliment prematur de la pell, el cabell i la veu. "Primer vaig pensar que m'estava quedant sense veu, però he vist que el que passa és que envelleix al mateix ritme que envelleix el cos". Així ho va explicar fa un mes en el seu pòdcast, Tu voz, tu éxito:

"Dudé si publicar este episodio… Voy a hacer 56 años el 1 de octubre. A los 44 años una intervención quirúrgica me ocasionó la menopausia anticipada y con ello un envejecimiento prematuro que noté en la piel, el pelo y sobretodo en la voz. He aprendido a vivir con la sensación de perder la voz. Con el tiempo me he dado cuento que no la pierdo sino que envejece como el resto del cuerpo, y debo cuidarla. Voy a disfrutar Los puentes de Madison como nunca y si este es el último musical que vaya a hacer simpre podré decir que fui a todo gas, en la zona de peligro, donde la voz fluye y pierde cualquier miedo que pretenda arruinarte la fiesta".

Aquesta ha estat la conversa:

ETIQUETES:

Deixa un comentari