SORPRESA Kiko Hernández torna a "Sálvame" molt canviat el dia que publiquen la imatge del seu nòvio

Kiko Hernández, aquest dimarts a "Sálvame"

El col·laborador de Tele 5 ha reaparegut per sorpresa el dia que la revista "Lecturas" revela el nom de la seva actual parella

Kiko Hernández ha tornat per sorpresa aquest dimarts a Sálvame. El tertulià que forma part del planter del programa des dels seu inici que feia dos mesos que estava apartat de les càmeres. Algunes veus havien apuntat a que Hernández s'hauria molestat amb Tele 5, després que aquesta ensenyés unes fotos de la seva vida privada.

Aquest dimarts, la revista Lecturas ha anat més enllà i ha publicat la imatge de la que seria la seva actual parella. Es tracta de Fran Antón López, un actor de 41 anys nascut a Melilla i que també és director, docent i educador social. El de Sálvame el va conèixer a principis d'aquest any a l'obra de teatre Distinto, en la què també participa el tertulià. A l'espectacle, l'actor apareix sense roba i fent-se un petó a la boca amb Kiko.

Fran Antón (Instgram)

Segons la revista, la relació hauria començat durant els primers assajos de l'obra, que van representar entre febrer i juny: "Van compartir escenari i en una de les escenes es feien un petó".

Kiko i Fran Antón (camisa verda) a l'obra de teatre (Instagram)

Jorge Javier Vázquez s'ha quedat incrèdul quan ha vist a Herández al plató després de tant de temps. "Però tu qui ets? M'estic acostant i no tinc molt clar qui ets", ha dit entre somriures. "Té nòvio i no ens ho havia dit", ha afegit el de Badalona. Hernández no només estrena "amic especial", també s'ha fet un emplet capil·lar per lluir una cabellera ben frondosa.

"Sembles una altra persona", li ha etzibat Jorge Javier en veure que encara tenia la cara ben inflamada. "Només m'he operat del cap", ha dit Hernández que no ha convençut al presentador: "Jo sé, veient-te, que t'has fet més d'una cosa".

Sobre el seu nou "amic", no ha volgut donar cap detall i ha advertit al programa: "Brometes d'això no. Que jo treballo aquí, però l'altra persona es dedica a una altra cosa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari