You are currently viewing <span>FUTUR INCERT</span> Jorge Javier Vázquez atura el "Deluxe" i alerta de la crisi que pateix el programa: "Estic esgotat"
Jorge Javier Vázquez al "Deluxe" (Tele 5)

FUTUR INCERT Jorge Javier Vázquez atura el "Deluxe" i alerta de la crisi que pateix el programa: "Estic esgotat"

El de Badalona va avisar als seus companys de "Sálvame" que si no hi posen més ganes el programa es podria arribar a cancel·lar

Jorge Javier Vázquez ha tornat força canviat després de les vacances d'estiu. Així ho va reconèixer el propi presentador aquest divendres durant l'emissió de Viernes Deluxe. El de Badalona creu que la deixadesa i el passotisme d'alguns tertulians està fent que el programa sembli "un tanatori". També va apuntar a que alguns col·laboradors no obren boca, un fet que podria tenir conseqüències fatals per al futur immediat de Sálvame a la graella de Tele 5.

"He vingut molt accelerat perquè en alguns moments el programa sembla un tanatori. O hi poses un extra d'energia o et contagies de com de xafats esteu en alguns moments", va explicar Vázquez davant la sorpresa dels seus companys a plató. El presentador va aprofitar una pregunta del polígraf de Belén Esteban per explicar el per què del canvi de la seva actitud, més accelerada que de costum.

"Acabo esgotat. He notat que cal tirar molt del carro perquè hi ha col·laboradors que directament no parlen", va dir visiblement molest.

Es dona la casualitat que aquestes declaracions es produeixen poques hores després de que el català hagi renovat el seu contracte de llarga duració amb Mediaset. I és que tant Sálvame com el Deluxe fa temps que pateixen una important crisi d'audiència que de moment no han aconseguit revertir.

"No vull deixar-me portar per aquesta corrent de desafecció perquè vull que aquest programa segueixi i continuem treballant. I si em costa estar accelerat, ja baixaré les revolucions, però com a professional entenc que cal posar la cinquena tots els dies… i no s'està fent. El pitjor que es pot fer és deixar-se portar per la deixadesa", va afegir.

Els tertulians del Deluxe, es van quedar amb un pam de nas i van demanar-li que donés noms. I ell es va mullar: "L'altre dia Carmen Borrego no va parlar fins passada una hora i mitja. Aquest és un programa que ha d'estar viu i en el qual has de mullar-te encara que el tema no vagi amb tu".

Tot i que el Deluxe d'aquest divendres comptava amb el seu millor planter de col·laboradors i un cara a cara entre Belén Esteban i Kiko Matamoros, el programa va tornar a punxar. A Catalunya només 92.000 espectadors i un 7,4% i a Espanya 901.000 espectadors i un 10,4%. En canvi la seva cadena rival, Antena 3 va liderar amb La Voz: un 16,8% a Catalunya i un 19,5% a Espanya.

Deixa un comentari