ENFRONTATS Jorge Javier carrega contra Carles Francino pel seu Ondas: "Disfruta com el senyoret que ets"

Jorge Javier Vázquez

El presentador de "Sálvame" ha esclatat arran d'unes declaracions del locutor, en les quals recorda el polèmic lliurament dels Premis Ondas al 2009

Jorge Javier Vázquez s'ha despatxat a gust contra Carles Francino i Àngels Barceló, en recordar que l'any 2009 es van negar a lliurar-li el Premi Ondas al Millor presentador de TV per la seva feina a Sálvame. Una distinció que no va agradar a alguns companys de professió que van fer evident la seva negativa a aquest guardó.

Entre ells els presentadors de la gala, Àngels Barceló i Carles Francino que es van negar a entregar-li el premi perquè segons deien, no representava els valors que ells consideraven que havia de complir un comunicador.

Fa uns dies es van entregar els Premis Ondas 2022 i Francino va ser guardonat amb el premi a la millor trajectòria. Un fet que ha fet reobrir velles ferides. Aquest diumenge, Francino ha concedit una entrevista a El País on ha tornat a criticar a Jorge Javier Vázquez. "Continuo pensant exactament el mateix, però és un tiu molt llest. No tinc res en contra d'ell però aquest tipus de televisió, a mi, a mi personalment, em sembla repugnant".

Jorge Javier recollint el Premi Ondas al 2009

"Però ni faig campanya perquè la gent el miri, ni res. Si em pregunten, responc. D'altra banda, estic absolutament convençut que els models italians de televisió que van entrar aquí fa 30 anys han modelat una part de com som, i no és una part bona", ha afegit Francino.

Unes declaracions que han enfurismat a Jorge Javier: "Respecto que el tipus de televisió que faig et sembli repugnant, però l'exercici de la llibertat mai ha de provocar dolor en l'altre (els meus damnificats poden portar-me a judici, a mi em queda la rebequeria a Twitter). Barceló i tu me'n vau causar. El que vau fer va ser una falta de respecte cap a mi i cap a la gent em mira i valora la meva feina".

"M'he quedat a gust"

El presentador de Sálvame creu que "l'esquerra no guanya per gent amb tants prejudicis" com aquests dos periodistes radiofònics. Malgrat tot, no els responsabilitza només a ells del que va passar al 2009: "Més idiotes van ser els que us van permetre que us deixéssiu anar de l'escenari".

Vázquez ha acabat el seu missatge a Twitter amb un dard final contra Francino: "Gaudeix del teu premi com el 'senyoret' que ets. Feliç diumenge Ea! Papà ja no calla. Què a gust m'he quedat."

ETIQUETES:

Deixa un comentari