SÈRIE JUVENIL El director de "Merlí" prepara la nova sèrie juvenil de TV3 "Bojos per Molière"

Albert Salazar (Instagram)

La nova ficció serà una comèdia de vuit episodis dirigida per Hèctor Lozano, creador de "Merlí"

TV3 està preparant la nova graella del 2023 i un dels plats forts seran les sèries, les grans absents d'aquest 2022 a la cadena pública. En aquest sentit, una les grans apostes que ha avançat aquest dilluns el digital TVienes i ha confirmat aquest mitjà serà la nova sèrie d'Hèctor Lozano, creador de Merlí, Bojos per Molière.

Produït per Veranda (Merlí, Eufòria), la ficció serà una comèdia dramàtica de vuit episodis que s'estrenarà al primer trimestre del proper any. Entre els seus protagonistes hi haurà els joves actors Albert Salazar, Ferran Rull, Elisabet Casanovas i Marc Balaguer.

Elisabet Casanovas

La sèrie es trasllada a la Barcelona del 1997, que encara viu els efectes dels Jocs Olímpics i no ha estat envaïda per aglomeracions de turistes, i els seus protagonistes seran un grup de joves d'entre 18 i 25 anys que comencen a estudiar art dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona.

Amb Bojos per Molière, Hèctor Lozano tornarà a TV3 després de l'èxit després de Merlí i el seu spin-off, Merlí sapere aude. Una nova incursió en les sèries ambientades al món de l'educació, aquest cop allunyada de la societat connectada a un smartphone. La sèrie, que va començar el rodatge fa una setmana, es roda a llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona. L'estació de França i el Teatre Grec han estat algunes de les localitzacions en les quals el nou repartiment s'ha deixat veure gravant, causant gran expectació.

Sis noves sèries per al 2023

La nova ficció se suma a les altres cinc sèries que està preparant TV3 gràcies a l'última crida de projectes de la CCMA amb el Departament de Cultura. Es tracta de La mirada de la Fiona, Això no és Suècia, Pubertat, El fill del xofer i Jo mai mai.

ETIQUETES:

Deixa un comentari