EL PROGRAMA DE AR Ana Rosa Quintana ho torna a fer: Entrevistarà al líder de Vox i a l'ex d'Antonio David Flores

Ana Rosa i Abascal a Tele 5

El líder de Vox i l'exdona d'Antonio David Flores que qüestiona els maltractaments a Rocío Carrasco, seran entrevistats aquest dilluns a Tele 5

Ana Rosa Quintana va tornar aquest dilluns 10 d'octubre a Tele 5, després d'onze mesos apartada a causa del càncer de mama que pateix. El dia del seu retorn va entrevistar al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, i a José Ortega Cano. El torero va protagonitzar un dels moments més surrealistes que es recorden quan va dir que el seu semen "és de força". Sigui com sigui Ana Rosa va arrasar amb un 20,4% de quota a Catalunya i un 25,5% a Espanya.

Per si això no fos poc, El Programa de Ana Rosa ja ha anunciat que el proper dilluns 17 d'octubre tindrà a plató al líder de Vox, Santiago Abascal i a l'ex d'Antonio David Flores, Olga Moreno. Així doncs, Quintana tornarà a donar veu a l'extrema dreta i a l'exparella de Flores, que qüestiona el relat dels maltractaments a Rocío Carrasco.

El dia del seu retorn i després de la lluita contra el càncer, Quintana va obrir el seu editorial critcant la pujda d'inversió en sanitat pública i celebrant la ruptura de l'independentisme. Cal recordar que com apunta el periodista Fonsi Loaiza, Ana Rosa guanya 11.000 euros per programa, uns 4 milions d'euros a l'any.

Pel que fa al líder de Vox, no serà la primera vegada que trepitja el plató d'Ana Rosa. Al desembre del 2018, l'abril del 2019, el setembre del 2020, al maig del 2021 i del 2022, ja havia ha estat entrevistat al matinal de Tele 5.

Ferma defensora de Vox

Al novembre del 2019 en ple auge del partit d'extrema dreta, Ana Rosa va criticar als periodistes que qüestionaven a Vox: "Jo crec que molts periodistes ens equivoquem volent comparar a Vox amb el franquisme, el feixisme i aquestes ideologies antigues. És una altra cosa, alguna cosa que està passant a tota Europa. A Hongria, a Polònia, a França…". Quintana es va escudar en que la gent "està farta del políticament correcte".

Però a banda de múltiples declaracions i de mostrar-se a favor de donar veu a l'ultradreta, Ana Rosa fins i tot s'ha mostrat molt crítica amb alguns dels col·lectius que se senten discriminats. Un dels exemples es va viure al setembre del 2021, durant una entrevista a Axel Sarriellé, membre de l'associació Arcópoli que lluita per l'equiparació social del col·lectiu LGTBI. El jove va ser durament interromput per la presentadora, visiblement molesta pels seus postulats. "Crec que es talla la comunciació", va dir la comunicadora per acabar l'entrevista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari