CAS TRUCULENT Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, protagonitzaran la sèrie de Netflix sobre el crim de la Guàrdia Urbana

Quim Gutiérrez i Úrsula Corberó

La minisèrie, inspirada en el cas que Carles Porta va explicar a "Crims", es rodarà a Barcelona i es dirà "El cuerpo en llamas"

Netflix ha anunciat que el proper 19 de setembre començarà a rodar a Barcelona una minisèrie que de ben segur no deixarà a ningú indiferent. Es tracta de "El cuerpo en llamas", una sèrie que recrearà el crim de la Guàrdia Urbana. El projecte s'inspira en el conegut crim de l'any 2017, quan un home va aparèixer calcinat al pantà de Foix, a l'Alt Penedès. La investigació de l'homicidi va treure a la llum les relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona.

El cas es va fer molt popular després que el Crims de Carles Porta emetés quatre capítols especials sobre l'assassinat amb un èxit espectacular d'audiència.

Aquest divendres, la plataforma va fer públic els actors que interpretaran els agents Rosa Peral i Albert López, condemnats per l'assassinat del també policia Pedro Rodríguez el 2017. Seran els catalans, Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez. Corberó i Gutiérrez es posaran a la pell de Rosa Peral, la dona del policia assassinat, i d'Albert López, l'amant i còmplice del crim.

Els actors catalans, que van iniciar la seva carrera molt joves a TV3, Gutiérrez a Poblenou i Corberó a Ventdelplà, seran ara els intèrprets protagonistes del cas.

La minisèrie començarà el rodatge dilluns que ve, 19 de setembre, a Barcelona, i s'allargarà durant diverses setmanes tant a la capital catalana com a altres municipis on es van localitzar els fets. Els seus director seran Jorge Torregrossa ("Fariña" i "Intimidad") i Laura Mañá ("Un novio para mi mujer") i també hi participaran els actors José Manuel Poga (la víctima) Isak Férriz i Eva Llorach, entre d'altres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari