TVE Catalunya fitxa al periodista de RAC1, Marc Giró per conduir un nou late night a partir del novembre

Marc Giró a la presentació de RTVE Catalunya

El presentador i col·laborador de l'"Està passant" havia sonat amb força per liderar la franja nocturna de TV3, que finalment farà Joel Díaz amb "Zona Franca"

RTVE Catalunya ha fet públic aquest dijous que el periodista de RAC1 i col·laborador de TV3, Marc Giró presentarà un nou late night a partir del mes de novembre. Així ho ha explicat el director de la cadena pública a Catalunya, Oriol Nolis, en un acte a la casa SEAT de Barcelona i en el qual ha pogut assistir elmondelatele.cat. A banda de Giró, també destaquen els noms de l'humorista Andreu Buenafuente, la còmica Sílvia Abril i la periodista Gemma Nierga.

Es dona la circumstància que Marc Giró havia estat un dels noms que havien sonat amb més força per presentar el nou late night de TV3, que finalment farà Joel Díaz i que s'estrenarà a principis del mes d'octubre. A diferència de l'espai de TV3 que s'emetrà de dilluns a dijous, Giró només farà programa un cop a la setmana, i tindrà una durada d'uns 55 minuts i també tindrà públic al plató. "Serà un late clàssic. Copiaré al Buenafuente", ha assegurat Giró. "Tindrà la clàssica taula, l'skyline de fons, el públic…", han afegit des de la cadena.

Giró i Buenafuente a la presentació de RTVE Catalunya

Giró ha aprofitat el seu aterratge a TVE per tirar d'ironia. "Ja soc socialista, vaig sense corbata". Tot i això, també seguirà col·laborant a l'Està passant de Toni Soler a qui també ha citat amb humor: "A TVE sou més guapos que a TV3. Avui vaig a l'Està passant, aviam què passarà… Aquí veig molts més diners, demanaré més pressupost!".

Buenafuente estrena "La casa dels còmics"

L'altre fitxatge destacat serà Andreu Buenafuente amb La casa dels còmics. Un programa de cinc episodis per recordar alguns còmics dels còmics més destacats com Pepe Rubianes, Joan Capri, Mary Santpere, Miguel Gila i Eugenio.

Entre els programes que segueixen, destaca Sílvia Abril i La recepta perduda, un programa que recupera plats tradicionals de la gastronomia catalana i que ara s'emetrà al late night dels dijous a La 1. També segueix la periodista Gemma Nierga amb la tercera tempoada del Cafè d'Idees de 8 a 10h, a La 2 i ara també al Canal 24 horas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari