FRANJA CLAU "Tot són problemes" s'estrena a TV3 amb força crítiques: "Molt fluix, bromes forçades"

Juliana Canet, Patrick Urbano i Serapi Soler

El primer programa va rebre la visita de la model Judit Mascó i el cuiner Marc Ribas

TV3 segueix posant en marxa la nova graella de la nova temporada amb l'estrena de nous formats i una aposta decidida per l'entreteniment. Un dels canvis més destacats a arribar aquest divendres amb Tot són problemes, un espai presentat per Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet i que s'emet de 20.15 a 21.00h.

Es tracta d'una franja clau, just abans del TN Vespre i que fins ara ocupava el resum setmanal de l'Està passant de Toni Soler. Un fet que no passava desapercebut per alguns espectadors de TV3. El passat divendres, Soler va fer un 11,3% i Pasapalabra un 20,3%, fins a deu punts de diferència. L'estrena de Tot són problemes va fer un 11,4% i 153.000 espectadors, sent la segona opció de la seva franja.

Al primer programa els dos convidats van ser la model Judit Mascó i el xef Marc Ribas. El programa va començar amb un repàs de l'actualitat, en clau d'humor i vista a partir dels problemes que han sorgit durant la setmana, amb vídeos i esquetxos. Amb l'entrada dels dos famosos, se'ls va fer jugar a "Un petit problema", en què cada convidat ha d'endevinar com va resoldre un problema del passat l'altre convidat.

Després d'uns minuts, Ribas va fer entrar al seu millor amic i Mascó a una de les seves filles per jugar a una sèrie de preguntes sobre com són els convidats darrere dels focus. Finalment, els dos famosos van enfrontar-se a la secció final anomenada "Si no ho saps, tens un problema" en la qual se'ls van fer un seguit de preguntes de cultura general.

Els espectadors valoren el primer programa

L'estrena d'aquest divendres va rebre el veredicte en forma de missatges a les xares socials dels espectadors que miraven TV3. I el resultat va ser força unànime. No ha acabat d'agradar. "Bromes suades i forçades", "Els tres presentadors amb por", han estat alguns dels comentaris més repetits.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. sailor

    Només per veure el parell de pernilots davanters que Brutal va posar sobre la taula paga la pena el programa: BRUTAL!. I el nou cadenat que fa li resalten els trasers, tot una brutal brutalitat. BRUTAL!.

Deixa un comentari