You are currently viewing <span>INCÒGNITA</span> Terratrèmol a "Com si fos ahir": Què va passar amb l'home que ha aparegut mort?
La Marta i la Gemma a "Com si fos ahir"

INCÒGNITA Terratrèmol a "Com si fos ahir": Què va passar amb l'home que ha aparegut mort?

La sèrie de les sobretaules deixa amb l'air al cor als seus seguidors en saber-se que la policia ha trobat el cos sense vida

La sèrie líder de les sobretaules de TV3, Com si fos ahir està amb més trames obertes i incògnites que mai. L'accident de cotxe que van tenir la Marta i la Gemma després de sortir de festa i en la què un home va perdre la vida continua portant cua. Per què va morir? De qui és la culpa?

Aquesta setmana les dues veuen a les notícies que la policia ha trobat el cos sense vida de l'home però en desconeixen què li va passar. Un fet que deixa trasbalsades a la Gemma i la Marta i es pregunten què han de fer amb el que saben.

Les dues han de marxar de cap de setmana amb les amigues a Sant Iscle, però una d'elles tornarà abans d'hora… Mentrestant la Marta farà indagacions per esbrinar les causes de la mort. Aquesta ha estat la conversa del capítol d'aquest divendres:

La cita frustrada de l'Andreu

D'altra banda, l'Andreu té una cita amb la companya metgessa. Sembla que la cosa pinta bé, però treballar en dues feines i anar de bòlit tot el dia li passarà factura, en més d'un sentit. S'adorm al cinema i ella l'abandona. I ara què? Hi haurà segona cita?

Deixa un comentari