You are currently viewing <span>DOCUSÈRIE</span> Tele 5 es veu obligada a tallar a Rocío Carrasco pel que revela sobre el trastorn de Raquel Mosquera
Rocío Carrasco a Tele 5

DOCUSÈRIE Tele 5 es veu obligada a tallar a Rocío Carrasco pel que revela sobre el trastorn de Raquel Mosquera

Sandra Barneda va haver d'intervenir i aturar la conversa després que Rocío Carrasco fes referència als problemes mentals de Raquel Mosquera

Rocío Carrasco va tornar a Tele 5 aquest dimarts a la nit amb l'emissió dels episodis 3 i 4 de la segona part de la docusèrie ara titulada En el nombre de Rocío. En un programa especial que va estar presentat per Sandra Barneda i amb Lydia Lozano, Santi Villas, Paloma García Pelayo i Montse Suárez a les cadires de tertulians.

Als dos episodis, la filla de la Jurado es va centrar en la figura del seu pare, Pedro Carrasco. Rocío va recordar que havien estat un any sense dirigir-se la paraula, per haver tractat malament a Fidel Albiac a l'hospital. Però que, dies abans de morir d'un infart, ella va parlar amb el seu pare i es van reconciliar. En aquests moments, el seu pare ja s'havia separat de Rocío Jurado i havia refet la seva vida amb Raquel Mosquera, l'altra gran protagonista de la nit.

La perruquera havia contestat a través d'Instagram a l'emissió dels dos episodis: "A veure si te n'assabentes pallassa, que jo vaig estar a Alemanya dels tres als sis anys amb els meus pares que van emigrar per treballar i treure als seus cinc fills endavant perquè no ens faltés de res. Com així ho faig jo també amb els meus fills. Cosa que tu no fas".

Segons Mosquera, Carrasco hauria insinuat que se'n va anar a Alemanya a exercir la prostitució. Unes declaracions que la filla de la Jurado no va dubtar en respondre de manera molt contundent a plató. "Ximple, jo no soc curta vida meva. Ximple i curteta ho ets tu. Jo no conec a cap nena ni de 3 ni de 6 anys que exerceixi la prostitució vida meva".

"No va per aquí. Jo això d'Alemanya ho dic perquè quan tu estàs allà amb els teus pares ja se't diagnostica el teu problema. I tu has de tornar a Espanya perquè els metges et tractin", va afegir Carrasco. "Tu tens una història molt més interessant, fins i tot de novel·la. No t'inventis la meva. Simplement explica la teva", va acabar dient a Raquel Mosquera, entre la cara de sorpresa dels tertulians del plató. "El que acabes de dir em sembla una bomba!", va dir Lydia Lozano.

"És que se suposa que el trastorn mental li arriba després de la mort del teu pare", va afegir Lozano. "És que això no és veritat", va insistir Rocío. "Ho sé perquè gent que ha conviscut amb ella m'ho ha dit. Jo tenia 16 anys però no era curta. Jo soc com la Jurado, llarguíssima. Però jo veia coses que no em quadraven, actituds i comportaments", va explicar Carrasco.

Mosquera no va entrar per telèfon

"Això que dius ho pots concretar?", va preguntar Santi Villas. La presentadora, Sandra Barneda el va tallar immediatament. "Deixem-ho. Crec que és una cosa prou delicada. Jo no he vist cap paper, ni heu portat cap informe aquí". El programa que va intentar que Mosquera entrés per telèfon per respondre a Carrasco no ho va aconseguir tot i que va acabar, més enllà de les 2 de la matinada.

Deixa un comentari