L'expresentador del telenotícies, Jordi Llompart torna a TV3: "Em sentia en una gàbia"

Jordi Llompart al "Tot es mou" de TV3

El periodista acaba de publicar un llibre en el què explica la seva vida a "Viatges d'en Kabbo"

Va ser un dels presentadors estrella dels telenotícies de TV3 entre els anys 1988 i 2000. Jordi Llompart va abandonar la cadena pública l'any 2000 i es va dedicar a produir documentals. Des d'aleshores, ha viatjat per països d'alt risc, ha entrevistat narcotraficants, ha fet tractes amb confidents de la CIA i ha recorregut el Nil Blau. Però també va patir una tragèdia difícil de reparar, la pèrdua de la seva filla de només set anys durant un viatge a Namíbia.

Ara, el periodista acaba de publicar totes aquestes històries en un llibre titulat Viatges d'en Kabbo. Aquest dilluns, l'ex de TV3 ha anat al plató del Tot es mou d'Helena Garcia Melero, amb qui va compartir plató als informatius. "Als telenotícies em sentia engabiat. Quan el cap d'Informatius em va dir que seria el presentador li vai dir que quan podria sortir a fer reportatges. Deurien pensar: "Aquest tiu és 'idiota'…", ha recongut Llompart. "Ah doncs jo estava encantada de la vida", ha respost Melero.

Jordi Llompart al "TN Vespre" l'any 1991

La mort de la seva filla

En tots aquests viatges ha viscut situacions molt perilloses. Però sens dubte, el moment més difícil de la seva vida va arribar l'any 2005 a Namíbia quan va patir un accident de cotxe en el qual va morir la seva filla, Jana. "Perdre un fill és una cosa abassegadora totalment. Amb els pas dels anys i del contacte amb Namíbia i la seva natura que a ella l'apassionaven, m'ha donat forces per continuar endavant i seguir treballant".

Llibre "Viatges d'en Kebbo"

Fa pocs dies, el presentador també va explicar els seus periples al Versió RAC1 de Toni Clapés. "Per entrevistar al rei de la coca em vaig fer amic de la seva amant i això tenia un 'cert' perill", va reconèixer.

ETIQUETES:

Deixa un comentari