You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Jeff Bridges interpreta a un espia retirat que no aconsegueix tenir una vida tranquil·la a la sèrie "The Old Man". És la sèrie més destacada d'una setmana on també s'estrena, finalment, la segona temporada d'"Industry" a HBO Max. No et perdis les sèries destacades que s'estrenen aquesta setmana a les plataformes:

27/09/2022

Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.
28/09/2022

The Old Man

Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.
29/09/2022

Apagón

Antologia que presenta històries basades en un escenari en què el món s'ha quedat sense electricitat, cosa que condueix al col·lapse del sistema.
30/09/2022

Industry

Una història sobre la pressió laboral que les grans empreses exerceixen sobre joves i al mateix temps sobre el tap generacional.
30/09/2022

Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

Deixa un comentari