PAÍS CATALÀ La mítica sèrie "Oliver i Benji" torna a Netflix amb el F.C. Catalunya

Oliver Atom

La plataforma estrenarà el proper 15 d'octubre el remake anomenat "Oliver i Benji. Campions cap al Mundial"

Netflix estrenarà el proper 15 d'octubre un remake d'una de les sèries animades de més èxit al nostre país. Es tracta d'Oliver i Benji – Campions cap al Mundial. A la sèrie, el famós davanter del New Team, Oliver Atom, fitxarà pel F.C. Catalunya, un equip que simula ser el Barça. Aquest és un dels detalls més sorprenents pot es pot veure en un vídeo promocional que el nostre crític de sèries Toni de la Torre ha compartit al seu compte de Twitter.

A les imatges es poden veure els colors de l'equipació del nou equip d'Atom, el blau i el grana i un estadi que recorda al Camp Nou. "Futbol Club Catalunya contra el Futbol Club San José", anuncia l'speaker. A la sèrie, Oliver compartirà equip amb algunes de les estrelles blaugrana de tots els temps com Guardiola, Rivaldo, Luis Enrique, Puyol o Xavi, sota les ordres de l'exentrenador holandès Louis Van Gaal, anomenat Van Saal.

"Aquí estic per fi, aquest és el meu lloc", diu l'Oliver al vídeo. "Ja no soc l'únic que coneix l'Oliver, ara tothom el coneix a tot el país català", afegeix el jugador d'anime.

ETIQUETES:

Deixa un comentari