You are currently viewing <span>FART DE RIURE</span> La mare d'Helena Garcia Melero truca a Lídia Heredia i li demana el que ningú s'espera
Lídia Heredia

FART DE RIURE La mare d'Helena Garcia Melero truca a Lídia Heredia i li demana el que ningú s'espera

La mare de la presentadora del "Tot es mou" va trucar en directe durant una entrevista a la nova corresponsal de TV3 als Estats Units

Lídia Heredia ja és oficialment la nova corresponsal de TV3 als Estats Units. L'expresentadora Els Matins ja ha volat definitivament cap a Washington i ben aviat la podrem veure en directe als telenotícies. El passat divendres la periodista va emprendre el viatge cap a la seva nova destinació tal i com va publicar TV3 en un vídeo a les xarxes socials.

"Aquests dies ha ultimat els detalls abans de començar la nova etapa com a corresponsal de TV3 als EUA i s'ha reunit amb Xesco Reverter, que li ha fet el traspàs i li ha donat uns quants consells". "És un canvi de vida", va reconèixer Heredia.

Uns dies abans de deixar Catalunya, Heredia va anar al programa La nit dels ignorants de Catalunya Ràdio de Xavier Solà. Una conversa que va comptar amb una convidada inesperada a partir del minut 32:50. Es tracta de la mare de l'Helena Garcia Melero, la Rosa Maria, una bella coneguda pels espectadors de TV3. La dona va protagonitzar un dels moments més virals que es recorden quan la seva filla presentava Els matins i va trucar en directe al programa per parlar de com feia les croquetes per Nadal. "Això és molt fort. De cop dic, però si és ella!", va dir Melero estupefacta. Aquest va ser el moment:

El que ningú s'esperava és que aquest moment es tornaria a repetir. La Rosa Maria va tornar a trucar en directe, aquesta vegada va ser durant l'entrevista d'Heredia a Catalunya Ràdio. "Lídia guapa, soc la Rosa maria, la mare de l'Helena. Te'n recordes aquella vegada, a Badalona, la nit de Reis, que feia un fred que pelava i tu amb els dos nens i els fanalets…? Doncs aprofito per desitjar-te que us ho passeu molt bé, ets una crack, vals molt, m'encantes, ets tan natural explicant les coses… Et felicito, t'estimo i et dono una abraçada".

"Demà li diré a l'Helena que hem parlat eh", va dir Heredia sorpresa i sense poder contenir el riure. "Bueno, jo no li he dit res. Però ella ja sap que truco ja", va replicar la Rosa Maria.

"T'enrecordes quan vas trucar per allò de les croquetes?", va recordar l'ex d'Els matins. Però la Rosa Maria va fugir d'estudi i li va seguir donant ànims: "T'anirà bé filla… si soluciones lo de l'anglès, que deu ser el pitjor". "No és la meva màxima preocupació, el tinc prou bé com per sortir-me'n, no pateixo per això", va reconèixer la presentadora.

Lídia Heredia a 'Els matins' (TV3)

La Rosa Maria va seguir explicant la gran petició que li fa a la seva filla. "Jo li dic Maria Helena i li dic que es talli els cabells i no hi ha manera". "Jo me l'he tallat avui", va dir Heredia. "Ah sí? Què moona! Doncs a veure si li dius i a tu et fa més cas!!", va respondre la mare de la Melero. "Ara li diré, li enviaré un missatge", va afegir la Lídia.

Helena Garcia Melero el dia de la trucada a TV3

Deixa un comentari