HUMOR El "Polònia" estrena la 18a temporada amb el rei emèrit en un taüt

Joan Carles I (Toni Albà) al "Polònia"

Toni Albà es torna a posar en la pell de Joan Carles I en plena polèmica pel documental d'HBO "Salvar al Rey"

Ha tornat un dels espais més veterans i de més èxit de TV3, com és el "Polònia". Es tracta de la seva 18a temporada i ho fa com sempre parodiant l'actualitat sense deixar a ningú indiferent.

Passada la Diada de l'11 de Setembre, arriba el moment de fer les primeres valoracions. On és Pere Aragonès (Jordi Soriano)? Això és el que es pregunta la presidenta de l'ANC, Dolors Feliu (Judit Martín). Mentrestant, els economistes catalans són les estrelles del moment. Xavier Sala-i-Martín (David Marcé), Gonzalo Bernardos (Xavi Espinosa) i Santiago Niño-Becerra (Fermí Fernández) exigiran una secció al Polònia per parlar de la megacrisi que s'està patint.

Laura Borràs es va transformar en Motolauri per versionar el "Despechá" de la Rosalía amb el seu "Despatxat". Tot i la suspensió com a presidenta del Parlament hi ha Motolauri per a estona.

Toni Albà i el rei emèrit

El documental "Salvar al Rey" d'HBO sobre la vida del rei emèrit està deixant la seva imatge per terra. Per millorar la seva reputació Joan Carles I (Toni Albà) ha ideat un pla sense fissures: fingir la seva mort per aconseguir que la gent torni a parlar bé d'ell.

El rei Carles III signa

El rei d'Anglaterra: Carles III (Xavi Serrano) es va estrenar al programa signant i tacant-se de tinta.

També va aparèixer el rei del Twitch, Gerard Romero (Pep Plaza), amb l'estrena del "Gijantes Club Polític" per saber com està el mercato polític i quins seran els fitxatges d'aquest any.

ETIQUETES:

Deixa un comentari