CANVI RADICAL Així ha estat l'estrena del nou "Tot es mou" de Melero als migdies de TV3

Helena Garcia Melero al nou "Tot es mou" (TV3)

Helena García Melero ha descobert el nou plató i grafisme del programa que estrena horari i seccions

TV3 ha estrenat la nova temporada amb canvis substancials en la seva programació matinal. A les 8h han arrencat els nous Els matins amb Ariadna Oltra; i a les 10.30h, Helena Garcia Melero ha descobert el nou plató i la nova etapa del Tot es mou als migdies. La presentadora ha presentat un plató més ampli i modern amb una pantalla gegant d'alta definició per a les connexions a l'exterior, així com la previsió del temps o infogràfics.

També s'ha renovat la línia gràfica amb una aposta pel blau i el logo "TEM" (Tot es mou). El programa consta de dos franges ben diferenciades, una primera amb connexions pel territori i un espai de successos amb Carles Quílez, Rebeca Carranco, Míriam de Saint Germain i Tura Soler. Amb ells, es mirarà de competir amb els successos d'El Programa de Ana Rosa de Tele 5.

El que sí que ha resultat espectacular, ha estat l'entradeta amb imatges en 3D d'un edifici que recordava als especials de les nits electorals de TV3.

Nou plató del "Tot es mou"

Una altra de les novetats ha estat un set amb un estil industrial per a les últimes hores amb la presentadora del Tot es mou estiu, Sara Loscos.

Sara Loscos al "Tot es mou"

Un disseny on predomina la fusta

Tampoc ha faltat la taula d'actualitat a partir de les 11:30 hores, amb Toni Aira, Jaume Barberà i Marta Polo, que ja formaven part del planter de tertulians de la temporada anterior. La novetat ha estat una vegada més el disseny amb una taula de fusta que recordava a un pupitre d'escola.

Nou plató del "Tot es mou"

Part final sobre cuina

La part final, anirà fins a les 13.50h, el TN Comarques avançarà cinc minuts el seu horari, per coincidir amb l'inici de l'exitós concurs La Ruleta de la suerte d'Antena 3, amb qui TV3 es disputa el lideratge de la franja. Abans, Melero vol batre's amb la taula social d'Ana Rosa i el xef Karlos Arguiñano. Per això, a partir de la 13h, s'ha estrenat una secció de cuina amb la pastissera Mònica's Bakery, tot i que s'ha mostrat força tensa i nerviosa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari