You are currently viewing <span>DE PEGA</span> Agnès Marquès, lesionada i a l'hospital: "No és manera de començar"
Agnès Marquès amb el braç envenat a "Planta baixa"

DE PEGA Agnès Marquès, lesionada i a l'hospital: "No és manera de començar"

  • Post comments:1 Comment

La presentadora del "Planta baixa" de TV3 ha hagut de ser intervinguda a causa d'una caiguda: "Amb totes les meves pors, trencadissa important"

"No és manera de començar. El quart dia de programa es mor Elisabet II i al sisè m'he trencat el canell". Aquestes van ser les paraules de la nova presentadora del Planta baixa, Agnès Marquès a l'inici del programa d'aquest dilluns. Marquès va deixar als seus seguidors amb l'ai al cor en aparèixer amb el braç envenat. "Després us ho explico", va avisar durant una promo.

La periodista visiblement lesionada va explicar què li havia passat durant el cap de setmana. "Vaig acompanyar a la meva filla a patinar i mira. En fi, res que no tingui solució", va comentar traient ferro a l'assumpte. "Tens la mà trencada en això de presentar programes de televisió. Això sí, vigila que almenys un braç hauries de tenir", va respondre-li en to de broma el copresentador de l'espai Maiol Roger.

Aquest dimecres al matí, Marquès va publicar una fotografia al seu compte d'Insatgram explicant que no podria presentar el programa. "Avui no faré el 'Planta baixa'. Toca arreglar l'avaria que m'he fet al canell".

Agnès Marquès (Instagram)

Aquest dijous, la presenatdora tampoc ha aparegut a TV3 i és que segons sha pogut saber aquest mitjà, ha hagut de ser sotmesa a una petita intervenció. "En les millors mans, els del doctor Xavier Mir. Amb totes les meves pors davant d'una trencadissa important. Queda tota la recuperació i que passi el dolor", ha explicat Marquès al seu compte d'Insatgram.

Marquès a l'hospital (Instagram)

Finalment aquest divendres Marquès ha reaparegut al programa. "Avui ja estem iuna mica menys averiats", ha dit. Sigui com sigui, la presentadora està intentant aixecar les tardes de TV3. Dijous va ser líder amb un 12,0% i divendres va fer un correcte 9,0% a només un punt de Sálvame (10,2%). Esperem que es recuperi ben aviat!

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. África

    que te mejores pronto y favorablemente

Deixa un comentari