Nou atac homòfob a "Sálvame": "A veure si faig jo acudits de marietes i gitanos!"

Kiko Matamoros a "Sálvame" (Tele 5)

Kiko Matamoros esclata per un vídeo del redactor del programa Germán González: "Estic fins als nassos"

No han passat ni 24 hores del polèmic enfrontament entre dos col·laboradors de Sálvame per un comentari homòfob, que el programa de les tardes de Tele 5 ha tornat a aixecar polseguera. En aquest cas, el protagonista ha estat Kiko Matamoros, que ha esclatat aquest divendres per un vídeo d'humor d'un dels redactors, Germán González.

El periodista havia ironitzat sobre la diferència d'edat entre Matamoros i la seva parella Marta López Alamo. El tertulià, cansat de rebre atacs per la seva edat, ha acabat abandonant el plató després d'enfrontar-se a les dues presentadores i la majoria de col·laboradors.

Kiko Matamoros s'enfronta al redactor de "Sálvame"

"Kiko Matamoros m'ha dit que no li va agradar gens un vídeo que vaig fer de les seves vacances amb Marta a Mèxic. I m'he fet caca", ha començat explicant el redactor, recordant que tot el fa passa per direcció.

Germán González, ha assumit que el seu sentit de l'humor podria arribar a ser feridor i ha demanat disculpes: "Li he demanat perdó i puc entendre que li hagi molestat, però extrapolar això al fet que és un odi a la gent per ser més gran o per l'edat… Ell està en el joc del programa, que és riure i és joc. D'aquí a barrejar i dir que ell podria fer acudits de gitanos i de marietes…".

"Això és homofòbia"

"Cal ser molt merda per a qualificar a la gent en funció de la seva edat", li ha etzibat al redactor. Visiblement molest, Matamoros ha acabat perdent els papers amb un comentari homòfob i racista: "A veure si faig jo acudits de marietes i gitanos". "Això és homofòbia", li ha replicat una de les presentadores.

"I faltar el respecte a les persones amb l'edat que és? Estic fins als nassos!", ha esclatat Matamoros. "És al·lucinant, amb la tarda que se li va donar ahir a Frigenti", ha dit Gema López.

La periodista Laura Fa ha estat de les més contundents contra Matamoros. "A mi no em fas callar", li ha etzibat la catalana. "S'ha acabat! No aguanto més tonteries", ha dit Matamoros. "S'ha burlat del meu físic i dels de tots, ja està bé tanta ofensa. Vinga home! Anar en contra d'un redactor em sembla de traca", ha afegit Fa

ETIQUETES:

Deixa un comentari