You are currently viewing <span>59 ANYS</span> L'emotiu aniversari de Mari Pau Huguet a TV3: "Estic plorant, ho sento"
Mari Pau Huguet al "Tot es mou estiu" (TV3)

59 ANYS L'emotiu aniversari de Mari Pau Huguet a TV3: "Estic plorant, ho sento"

La mítica presentadora ha rebut la visita sorpresa de dues de les seves amigues en directe al plató del "Tot es mou estiu": "Ara està millor"

Sorpresa inesperada i molt emotiva la que s'ha viscut aquest dijous a la tarda a TV3. Mari Pau Huguet ha estat la protagonista del programa Tot es mou estiu amb motiu del seu aniversari. La presentadora més estimada de la cadena pública fa 59 anys i ho ha celebrat en directe amb dues amigues del seu poble natal, Estopanyà (Ribagorça) a la Franja de Ponent.

La Montse i l'Aurora han anat al plató de TV3, sense que Huguet ho sabés. Les dues amigues han explicat com és la presentadora: "És molt propera, t'escolta, és molt amiga i molt generosa". Tot això també s'han referit al seu aspecte físic. "No sé si menja massa. Ara està millor, però menja moltes verdures", ha dit una de les amigues.

"Tot es mou estiu"

També han parlat de la relació entre la Mari Pau i els seus pares, la Paquita i l'Isidoro, aquest darrer, mort tristament el dia de Nadal de l'any passat. Pocs dies després, la periodista es va posar al davant de les càmeres per conduir la Cavalcada de Reis. "El seu pare li va dir que ho havia de fer abans de morir", han explicat.

Mari Pau Huguet a la Nit de Reis d'aquest any

Al cap d'uns minuts, la Mari Pau ha entrat al plató molt emocionada i entre llàgrimes. "No en sabia res. Estic plorant, ho sento". Finalment ha entrat un pastís per bufar les espelmes i el col·laborador del programa Jaume Borja, s'ha dirigit als directius de TV3. "Molta gent m'ha escrit per xarxes socials i ho vull dir perquè també ho penso: Volem un programa per a la Mari Pau".

Deixa un comentari