CAS MEDIÀTIC La Justícia italiana dicta sentència: Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva va ser assassinat

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo

Nou anys després de la seva mort, el jutge instructor de Palerm arxiva el cas amb dures crítiques a la nul·la recerca de la policia espanyola

La mort del càmera de Supervivientes, Mario Biondo, exmarit de la presentadora Raquel Sánchez Silva, torna a ser notícia, després de nou anys. El 16 de juliol de 2013, només 47 dies després del tràgic succés, la justícia espanyola va determinar que es tractava d'un suïcidi. Aquest dilluns 1 d'agost, la justícia italiana ha emès la seva sentència i atenció perquè descarta el suïcidi i confirma que hauria estat un "assassinat".

Nicola Aiello, jutge instructor del Tribunal de Palerm, ha tancat el cas dictaminant que va ser un homicidi dut a terme per autors desconeguts i que posteriorment haurien col·locat el cos en una posició "per a simular un suïcidi".

Segons han recollit diversos mitjans, tot i la dura sentència de la justícia italiana, el cas ha quedat arxivat per "evidents limitacions processals", donant la raó a la família del càmera, que sempre ha defensat la teoria de l'assassinat. De fet, els pares de l'italià havien arribat a contractar advocats i criminòlegs per a tractar de d'esclarir que havia passat la nit de la mort del seu fill.

Els pares de Biondo a una entrevista al 'Deluxe' (Tele 5)

Crítiques a la justícia espanyola

L'instructor italià s'ha mostrat molt crític amb la investigació que es va fer a Espanya per determinar les causes de la mort de l'italià: "En el moment de la troballa del cadàver, haurien d'haver-se intervingut els telèfons que podrien haver permès l'obtenció d'elements d'extrema rellevància investigadora (…) però no es van dur a terme i, donat el temps transcorregut, no van poder ser realitzades per les autoritats judicials italianes".

El jutge descarta la teoria del joc auto-eròtic i que Mario hagués begut o consumit drogues la nit de la seva mort, com es va voler fer creure a Espanya. "No se li van fer les proves d'orina o d'extracció capilar corresponents", explica. En l'escrit, també es destaca que "les contradiccions en les declaracions de la vídua de Biondo haurien d'haver induït als investigadors espanyols a realitzar escoltes telefòniques per determinar la veritat dels fets".

L'expresentadora de Tele 5 i exparella de Biondo, que sempre se l'ha situat al centre de totes les mirades, va presentar una demanda per "delicte d'amenaces, odi, calúmnies i injúries" contra la família de Biondo el novembre de 2020. Sánchez Silva va afirmar que estava sent víctima d'una "autèntica campanya d'assetjament", sobretot, a través de xarxes socials des de l'any 2014.

Raquel Sánchez Silva a una recent aparició televisiva

ETIQUETES:

Deixa un comentari