PLUJA DE MILIONS Es fan públics els beneficis milionaris d'Ana Rosa Quintana a la televisió

Ana Rosa Quintana

Unicorn Content va obtenir un benefici de 3,04 milions que es repartirà entre els socis de l'empresa i la presentadora s'endurà la major part

Bones notícies per a Ana Rosa Quintana. La presentadora que ja prepara el seu retorn a Tele 5 després d'abandonar la televisió per tractar-se un càncer de mama ha vist com els seus ingressos no paren de créixer. La seva productora Unicorn Content, ha presentat uns beneficis milionaris. La companyia ha disparat els seus ingressos durant el darrer any i això suposarà una important recompensa per als socis que la componen, amb la presentadora com a principal beneficiada.

La productora de programes com com El programa de AR o Ya es Mediodía va passar d'ingressar 23,3 milions d'euros durant l'exercici anterior a 30,54 milions d'euros durant el darrer curs, segons ha fet públic El Confidencial. El balanç total dona uns beneficis nets de 3,04 milions.

Amb aquests xifres a la mà, l'empresa de la periodista ha decidit repartir els guanys entre els seus accionistes. Així, Ana Rosa que poseeix el 51% de la companyia, rebrà 1,55 milions d'euros.

Cal recordar que Unicorn Content ha estat la segona productora de l'estat espanyol amb més hores de televisió, un total de 2.534, el que suposa el 8,5% del sector. Destaca la seva presència a Tele 5 i Cuatro amb El programa de Ana Rosa, Ya es mediodía, Cuatro al día, Ya es verano i el programa 120 minutos de Telemadrid.

ETIQUETES:

Deixa un comentari