Eric Masip, fill d'un famós jugador del Barça que ara triomfa com a actor: "Has de poder ser vulnerable"

Eric Masip

El jove català es va estrenar amb un paper a la sèrie "Veneno" on va protagonitzar un nu integral

El flamant actor barceloní, Eric Masip, de 26 anys i fill de l'exjugador d'hanbol del Barça, Enric Masip, triomfa a Netflix amb la sèrie Alba. La sèrie és una de les més vistes de la plataforma, després d'haver-se emès en obert per Antena 3. Es tracta d'un drama sobre una noia que és violada per un grup de nois després d'una festa. Masip, interpreta al Bruno, el nòvio d'Alba, la noia que és víctima dels fets. Aquest dimarts, l'actor va passar pels micròfons de La Brúixola d'Estiu d'Onda Cero Catalunya amb Marco Chiazza, per repassar els seus últims passos artístics.

Masip volia ser jugador d'handbol com el seu pare, però una lesió al maluc va truncar la seva carrera. "Era el pitjor que em podia passar i ha acabat sent una de les millors coses de la meva vida", va explicar l'actor barceloní.

Enric Masip i Eric Masip

Totalment despullat

La lesió va ser el punt de partida per acabar descobrint el món de la interpretació i l'any 2020 es va estrenar a la sèrie Veneno, on va arribar a sortir totalment despullat. "Cal fer el que requereix la història. Si el nu serveix per a l'art, es fa. El nu frontal no em va impactar tant, com qualsevol cosa nova que fas. No vaig pensar en una pròtesi. No em molesta que es parli del meu nu, però hi ha altres més importants", va explicar en una entrevista a FormulaTV.

Masip a l'escena del nu integral a "Veneno"

Aquesta nova faceta com a actor li ha permès explorar els seus propis sentiments. "Sempre intento que surtin les emocions, és molt important fer veure que podem plorar". Especialment en el cas dels homes, remarca Masip: "Si ets home has de ser el campió. Però al final, l'èxit és poder ser vulnerable".

Masip també va parlar del seu paper a la sèrie Alba i va llançar aquest missatge: "A la dona no li ha d'arribar el missatge de que vagi amb compte de ser violada. El missatge real hauria de ser que els homes no violessin".

Masip a la sèrie "Alba"

D'altra banda, Masip també ha explicat una anècdota divertida que poca gent coneix. "Vam anar al desert d'Almeria amb un company actor i de tornada se'ns va punxar una roda i ens vam quedar al mig del desert". Afortunadament, la història va tenir un final feliç. "L'assistència ens cobria un taxi des d'on estàvem fins al lloc on volguéssim… i havíem de ser a Madrid l'endemà. No ens vam dir el preu, però crec que era car", va dir Masip amb ironia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari