PROGRAMACIÓ El motiu de pes pel qual TV3 no emetrà aquesta setmana "Joc de Cartes" i Tele 5 relega a Jesús Vázquez

Marc Ribas a "Joc de Cartes Estiu" (TV3)

La cadena pública i la privada emetran en obert del partit benèfic que enfrontarà a Barça i Manchester City de Pep Guardiola a les 21.30h

Canvis a la graella de TV3 i de Tele 5 d'aquest dimecres a la nit. Per una setmana no s'emetrà un dels programes que trenca els audímetres de Catalunya. El Joc de Cartes Estiu de Marc Ribas no tornarà fins al 31 d'agost. serà relegat al late night. El motiu? L'emissió del partit entre el FCBarcelona i el Manchester City de Pep Guardiola que TV3 i la privada espanyola emetran en obert a partir de les 21.30h.

El partit és una trobada benèfica impulsada per l'exfutbolista Juan Carlos Unzué per recaptar fons contra l'ELA. Així, el programa del xef de més èxit de la televisió no tornarà fins el dimecres 31 d'agost, amb un episodi en que buscarà El millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada.

Tele 5 intentarà esgarrapar espectadors

Pel que fa a Tele 5, la cadena ha decidit relegar al programa de Jesús Vázquez, Idol Kids 2, que arrencarà més tard, a les 23.20 h. La privada intentarà millorar les seves dades d'audiència a la nit del dimecres, quan encara li queden tres gales per emetre de la segona edició del seu talent musical.

Cal recordar que Tele 5 va recuperar l'emissió de la segona edició del programa infantil el passat 20 de juliol després d'interrompre la seva emissió al març per les seves baixes audiències. Unes xifres que han anat a menys durant l'estiu.

Per això, tot i que en un principi el grup privat tenia preivst emetre el partit a Cuatro, Mediaset ha apostat per passar el partit a Tele 5 i aconseguir sumar unes dècimes a la quota mensual de la cadena, que està a punt de fer el pitjor agost de la seva història.

ETIQUETES:

Deixa un comentari