ENSURT Un col·laborador d'"El Circ" acaba amb un trau al cap durant una prova: "Però què fas?"

Enric Lucena a "El Circ"

Enric Lucena va caure a terra després d'impactar la seva cara amb un altre company en ple directe a 8tv

Gran ensurt el que es van endur a El Circ de 8tv durant una prova aquest dimecres a la nit. Frank Blanco havia reptat als seus col·laboradors a jugar a Atrapa'm el paper. En grups de dos havien d'evitar que el paper acabés al terra ajuntant les cares el més ràpid possible. Els primers en participar de la prova van ser els periodistes Rocco Steinhäuser i Enric Lucena. Blanco va llançar el paper i Lucena va reaccionar amb tanta força contra la cara del seu company que va acabar a terra amb un trau al cap.

"Però què fas? Estàs malalt!", va exclamar el presentador en veure que Lucena acabava al terra després de xocar contra la cara del seu oponent. "M'ha donat amb una dent!", va respondre el col·laborador. "Siusplau la farmaciola", va demanar Blanco. Per sort tot va acabar en una mica de sang i Lucena va reaparèixer al cap d'una estona amb una tirita al cap. Aquest va ser el moment:

ETIQUETES:

Deixa un comentari