TORNA A LA 1 TVE prepara un nou programa amb Xavier Sardà amb aquest sou astronòmic

Xavier Sardà

Un mes després de la supressió de l'"Obrim Fil", la cadena pública recupera al presentador català amb un nou espai, que costarà 180.000 euros per edició, dels quals 7.000 seran per a ell

Xavier Sardà (64) segueix incombustible i ja té un nou repte professional. Segons ha avançat el diari El Mundo, el presentador català està ultimant els detalls d'un nou programa de televisió que estrenarà al mes de setembre a la franja de màxima audiència de La 1 de TVE. En principi, el programa seria setmanal i tindria una durada de dues hores, encara que es desconeix el contingut de l'espai.

Així, Sardà tornarà a TVE després de la cancel·lació del programa de debat Obrim Fil, que es va emetre per a la desconnexió en català de La 1 fins el passat mes de juny. Tot i ser un dels programes de més audiència amb quotes al voltant del 4-6% i puntes del 9%, la cadena pública va decidir rellevar-lo. Un fet que va sorprendre, tenint en compte que altres programes com el Cafè d'idees de Gemma Nierga, que no arriben a l'1%, seguiran una temporada més.

Xavier Sardà a "Obrim fil" (La 1)

El nou programa s'emetrà després del Telediario, i en principi s'haurien pactat fer de sis a vuit programes, tot i que en funció del seu èxit, podria passar a ser diari. L'espai costarà a les arques de TVE fins a 180.000 euros per programa, dels quals 7.000, serien per a Xavier Sardà.

Mentre la cadena no acaba d'ultimar els detalls del nou programa, Sardà gaudeix de les vacances a la seva casa de 2,2 hectàrees a Canet de Mar amb la seva dona, Ana Gutiérrez, a qui va conèixer a la seva etapa de Crónicas marcianas i amb qui té una filla, l'Helena.

Precisament va ser fa 25 anys quan el català es va posar al capdavant del late night més gamberro de les nits a Tele 5, en substitució d'Esta noche cruzamos el Mississipí de Pepe Navarro. En aquella època Sardà va arribar a ser el presentador més ben pagat amb un sou d'entre 42.000 i 60.000 euros per nit segons han revelat diversos mitjans. Una remuneració que va durar 8 temporades i 1.277 programes i pel qual el presentador hauria arribat a generar una fortuna d'uns 40 milions d'euros.

Tot i el gran èxit d'audiència, el format va ser molt criticat pel seu contingut. El passat mes d'abril del 2021, la vedette Norma Duval, va reprendre en directe a Sardà en un programa de La 1: "Fèieu barbaritats".

ETIQUETES:

Deixa un comentari