AGENT SECRET TV3 estrenarà en català tres pel·lícules del James Bond de Daniel Craig

Daniel Craig a "Spectre"

La cadena pública emet una pel·lícula de l'agent secret durant sis dissabtes a la nit

A partir del dissabte 23 de juliol, l'agent 007 ocupa les nits de dissabte, a TV3. Durant sis setmanes, a les 22.05, la cadena pública emet una pel·lícula amb Pierce Brosnan o Daniel Craig posant-se en la pell de l'agent secret, James Bond.

Sis propostes, algunes de les quals encara no s'havien estrenat en català ni a TV3. Seran "Quantum of solace", el 30 de juliol; "Skyfall", el 20 d'agost, i "Spectre", el 27 d'agost.

SKYFALL (2012) 

La lleialtat d'en James Bond envers a la seva cap als serveis secrets britànics, M, es posarà a prova quan esdeveniments del seu passat tornin novament al present. Al mateix temps, l'Mi6 pateix un atac terrorista i en 007 haurà de localitzar i neutralitzar l'amenaça provinent del malvat Silva.

Intèrprets: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Albert Finney, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ola Rapace, Helen McCrory, Nicholas Woodeson, Elize du Toit, Ben Loyd-Holmes, Tonia Sotiropoulou, Orion Lee, Liang Yang

Dissabte, 27 d'agost 

SPECTRE (2015) 

El James Bond visita Ciutat de Mèxic i Roma decidit a destapar una sinistra organització criminal anomenada Spectre, tota una amenaça per al govern britànic. Amb l'ajuda de dos col·laboradors, la Moneypenny i el Q, el 007 intenta trobar la Madeleine Swann, filla del seu gran enemic, el senyor White, que podria tenir la clau per desxifrar el misteri. A mesura que el Bond progressa en la seva investigació descobreix una esgarrifosa relació entre ell i el cap de l'organització Spectre.

Intèrprets: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Naomie Harris, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Dave Bautista, Andrew Scott, Jesper Christensen, Stephanie Sigman, Tenoch Huerta

ETIQUETES:

Deixa un comentari