INÈDIT Sorpresa a l'"Atrapa'm si pots" de TV3: Un membre del govern d'ERC es presenta i guanya

El concursant guanyador de l'"Atrapa'm si pots" d'aquest dimecres

Es tracta de Bernat Costas, qui havia estat mà dreta del president Pere Aragonès i ara responsable de coordinar els traspassos de l'Estat a la Generalitat

Llucià Ferrer és una de les apostes de l'estiu de TV3 amb el concurs Atrapa'm si pots a una de les franges més competitives, de 20 a 21h, abans del TN Vespre i contra Pasapalabra. Aquest dimecres, l'Atrapa'm va ser segon de la seva franja amb 158.000 espectadors i un 11,6%. Però el fet destacat va ser la presència d'un dels concursants que va entrar al programa. "En Bernat ha vingut perquè la seva filla li va dir que havia d'anar al programa de les escales", va explicar en Llucià.

Però qui és el tal Bernat? Doncs ni més ni menys que un alt càrrec del govern de la Generalitat. Concretament el director general de relacions institucionals i amb el Parlament, del Departament de Presidència i d'ERC, Bernat Costas. Una posició amb una retribució anual de més de 90.000 euros. Costas, ja havia estat al govern com a mà dreta de l'ara president Pere Aragonès, del 2018 al 2021, com a director de l'Oficina del Vicepresident.

Tot i això, el concursant es va presentar com a "secretari d'Ajuntament" i ho va fer públic al seu compte de Twitter. "Sort que aquesta l'he encertat", va escriure. En tot cas, es tracta d'un fet inèdit per a un polític d'aquest rang.

Han de poder anar als concursos de TV3 els nostres governants? No som ningú per dir-ho, però pel que sembla Costas sembla que té el temps suficient per fer-ho. I és que entre les seves actuals funcions hi ha coordinar el traspàs de funcions i serveis de l'Administració de l'Estat a la Generalitat. Un encàrrec poc reeixit fins ara. Costas n

L'alt càrrec només competia per un pot de 3.000 euros i la seva primera prova no va fer presagiar gaire bon futur. De cinc, només en va encertar dues.

Bernat Costas a "Atrapa'm si pots"

Però el concurs va avançar i Costas va arribar a la fase definitiva abans del duel final. "Quantes llengües oficials hi han a Catalunya?", va ser una de les preguntes que va haver de respondre. "Tres, castellà, català i aranès", va dir per aquest ordre el membre del govern.

Guanya i continuarà

El director general va arribar al duel final. "Quina meteoròloga de TV3 va acabar presentant el magazín matinal "La Hora de La 1?". "Crec que la sé. Mònica Lòpez", va respondre. "Sí senyor! Quina escalada que has fet!", va celebrar el presentador. Costas va seguir encertant-la i cada vegada es va situar més amunt a les escales del concurs que condueixen al pot final. Però la darrera pregunta va poder amb el concursant i es va quedar a les portes dels 3.000 euros.

Tot i això encara podia guanyar els 1.000 euros i seguir al concurs i així va ser. "Com es diu la muntanya més alta del massís del Montseny?" "El Turó de l'home!", va dir Costas, que es va proclamar vencedor del programa.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Matíes

    Que te de sorpresa!, que te de inèdit!, guapos, guapos, que sou uns guapissims o més i tot.

Deixa un comentari