Marta Torné: "He estat a 'Masterchef' i he vist coses que jo no hauria fet"

Marta Torné a RAC1

La presentadora d'Eufòria va explicar a RAC1 el més complicat del programa i va parlar del seu reality a Netflix, First Class

Ja fa tres setmanes de la gran final d'Eufòria i la seva presentadora Marta Torné ha passat pels micròfons del Versió RAC1 de Toni Clapés. Torné va repassar els seus inicis precaris a la televisió: "A City TV no podia dormir del dolor que em provocava la càmera tan gran que havia d'utilitzar per fer els reportatges. Ho feiem tot sols". Tot i això, la seva carrera ha estat fulgurant i ara viu un moment dolç. Triomfa a TV3, està rodant una sèrie per Atresmedia i acaba d'estrenar el seu propi reality a Netflix, First Class.

Es tracta del seu primer treball com a directora d'un format que ha generat tot tipus de comentaris. El docu-reality, ensenya com és la vida d'un grup d'amics de l'elit catalana. "És un univers que existeix, però tampoc son milionaris", va dir Torné. "Volia intentar demostrar que es poden fer realities blancs, sense faltar el respecte", va afegir, aprofitant per llançar una crítica: "He estat a Masterchef i he vist coses que si jo hagués estat cap de projecte, no hauria fet".

"A "Eufòria" ho havia de fer tot de memòria"

Torné també va parlar del seu pas per Eufòria. En aquest sentit va explicar que no podia llegir el guió del programa durant el directe, ni tenien teleprompter, ni targetes. Ho havien de fer tot de memòria. "Després de cada actuació tenia tres minuts per estudiar-me el que venia després", va explicar.

"Ha estat un regal absolut fer aquest projecte. A la darrera gala quan vam veure aquella intro espectacular ens vam posar a plorar jo i el Miki Núñez". Torné va reconèixer que no s'esperava un èxit tan gran i va revelar qui era el seu concursant preferit: "M'agradava molt el Pedro com a cantant i també la Scorpio".

El jurat va plorar després d'una gala

La presentadora va explicar que alguns companys havien patit molt. "He vist membres del jurat plorar després del programa perquè tenien situacions complicades i feien la seva feina amb molta il·lusió".

Sobre una possible segona temporada d'Eufòria, Torné ha reconegut que "A mi de moment, no m'han dit res".

ETIQUETES:

Deixa un comentari