ENTREVISTA Carol Rovira, coach d'"Eufòria": "He passat per moments durs, no veia la llum al final del camí"

Carol Rovira

Entrevistem a l'actriu i presentadora de "La Gran Vetllada" de TV3: "Que guai que els meus seguidors em segueixin en un programa fet en català"

Per Sergio López

La coach d'Eufòria, Carol Rovira (Camarles (Baix Ebre), 1989), és una de les cares de l'estiu de TV3 com a presentadora de La Gran Vetllada. Es tracta d'un nou talent que recorda a la mecànica de Joc de Cartes, (tres artistes anònims que competeixen per preparar la millor vetllada a casa seva per guanyar 3.000 euros de premi). El primer programa va ser líder d'audiència amb prop de 200.000 espectadors i un fluix 10,9% de quota i el segon episodi va baixar a un 9,6% i es va disputar el primer lloc amb Tele 5.

Abans de triomfar a TV3, Rovira havia participat a sèries com La Riera, Amar es para siempre i Luimelia, aquesta última la va dur a tenir un gran nombre de fans entre el públic llationamericà gràcies al seu paper d'amor entre dues dones. Aprofitant l'emissió del nou programa i que el concert que d'aquí a pocs dies se celebrarà al Palau Sant Jordi amb tots els concursants d'Eufòria, hem pogut parlar amb Carol Rovira.

Carol Rovira

Titulars de l'entrevista a Carol Rovira

  • "Crec que està bé que hi hagi divergència d'opinions. No pots agradar a tothom. És un programa molt blanc, entreteniment pur. Als que no els hi hagi agradat els dic que li donin una segona oportunitat"
  • "És molt bonic que tanta gent de diferents parts del món s'hagin unit a un programa com 'Eufòria'. Hi ha agut gent de parla castellana que de cop han vist un programa musical en català"
  • "Que guai que els meus seguidors em segueixin en un programa fet en català"
  • "Fer de coach a 'Eufòria' ha estat un regal. Havia estat sis anys vivint a Madrid i ara he tornat a casa i he pogut treballar amb la meva llengua i el meu accent"
  • "Fer el personatge de l'Amelia i la seva història d'amor amb una altra noia com era la Luisita, va ser molt interessant"
  • "Fer d'actriu no ha estat gens fàcil. És una carrera complicada. He passat per moments durs. Recordo que abans de fer 'La Riera', anava pel carrer amb la bici per Gràcia i no veia la llum al final del camí. Però mai vaig tirar la tovallola"
  • "Ha estat un any molt inestable físicament. Tinc el meu pis a Madrid i he estat llogant pisos com he pogut. L'habitatge a Barcelona està fatal i he estat una mica nòmada"
  • "Ara estic rodant una sèrie a Alemanya amb un personatge molt bonic. M'encanta viatjar, sempre estic amb la maleta amunt i avall. Vull seguir explorant projectes amb altres llengües a l'estranger"

Vídeo entrevista

ETIQUETES:

Deixa un comentari