Belén Esteban reapareix com una estrella al concert de Rosalía a Madrid i la fa grossa amb Pedro Almodóvar

Rosalía i Belén Esteban al concert de Madrid

La col·laboradora de Tele 5 porta tres mesos allunyada de les càmeres, després de caure i trencar-se la tíbia i el peroné al programa

Belén Esteban mou a les masses. Reventa els audímetres cada vegada que surt per la televisió, arrasa en vendes amb el seu gaspatxo "Sabores de la Esteban" i ara eclipsa als cantants del moment. La que en el seu dia va ser considerada la "reina del poble", porta tres mesos de baixa després d'una caiguda que va patir al plató de Sálvame en què es va trencar la tíbia i el peroné. La col·laboradora de Tele 5, s'havia mantingut allunyada de les càmeres fins que aquest dijous 19 de juliol, es va convertir en la protagonista inesperada del concert multitudinari de Rosalía al WiZink Center de Madrid.

La Esteban va aparèixer amb la cama enguixada i crosses, acompanyada del seu marit a les graderies de l'immens pavelló. El públic en veure-la, la va ovacionar com una estrella.

Belén Esteban retalla la foto i genera indignació

L'amistat entre la Esteban i la cantant catalana es pública i notoria des de fa temps. De fet, així ho van confirmar amb una foto que es van fer i que la madrilenya va penjar al seu compte d'Instagram. La sorpresa va arribar quan alguns dels seus seguidors es van adonar que la imatge havia estat retallada. A qui va deixar fora la de Sálvame?

Doncs ni més ni menys que al director de cine Pedro Almodóvar. La de Tele 5 va tirar d'edició i només es va deixar a ella i a la cantant. Un fet que no va passar desapercebut pel germà del cineasta, el realitzador, Agustín Almodóvar, que va esclatar a Twitter: "Belén Esteban, alumna avantatjada d'Stalin".

La mala sort de "Sálvame" a les revistes de cor

Precisament aquest dimecres, la Esteban és la protagonista d'una de les portades de les revistes del cor, al costat d'una altra companya seva malaguanyada, la catalana Chelo García Cortés. Totes dues estan de baixa i deixen titulars que esgarrifen: "La vida se'm va aturar. La por em va bloquejar i em vaig enfonsar", diu la revista Semana sobre Esteban. "L'estiu més complicat de Chelo i la seva dona", titula Diez Minutos sobre la de Castelldefels. "La periodista i la seva dona estan lesionades i tenen deutes", afegeix.

ETIQUETES:

Deixa un comentari