You are currently viewing <span>TRIOMFANT</span> Alfons Arús marxa de vacances com a rei dels matins (19,8%) i anuncia quan tornarà
Alfons Arús

TRIOMFANT Alfons Arús marxa de vacances com a rei dels matins (19,8%) i anuncia quan tornarà

El presentador de La Sexta s'ha acomiadat del seu "Aruser@s", després de fer la seva millor temporada: "Gràcies per la fidelitat"

Alfons Arús i el seu equip de l'Aruser@s a La Sexta han marxat de vacances ben pletòrics. Aquest divendres 8 de juliol es va emetre el darrer programa de la quarta temporada, que el presentador va definir com "indiscutiblement, la millor de totes". Cal recordar que el català havia estat una de les estrelles de 8tv del 2002 al 2018 amb l'Arucity's, un dels espais de més èxit, fins que la privada el va incorporar al setembre del 2018.

I és que si es tenen en compte les dades d'audiència, el programa ha estat líder de la seva franja amb un 19,8% de quota a Catalunya (amb màxims del 30%), tres punts més de la mitjana a Espanya, un 16,8%. És a dir, Arús ha aconseguit ser el més vist dels matins per damunt d'Ana Rosa Quintana, Lídia Heredia i Susanna Griso tot i fer el programa en una cadena secundària com és La Sexta.

"A tots moltes gràcies per la vostra solidaritat, simpatia, paciència i fidelitat. Gràcies a tots i que tingueu unes molt felices vacances", va dir el rei dels matins a Catalunya i a Espanya.

Abans d'acomiadar-se, Arús va voler enviar un missatge als seus seguidors i curar-se en salut per si de cas: "Abans de que protesteu: Les vacances les marca la cadena i els directius. Que ja em veig que ens diran que tenim més vacances que els professors. Però que no ho escollim nosaltres!"

I a partir de dilluns què?

Segons va explicar el propi Arús, la cadena mantindrà el programa amb reemissions, de 9 a 11h del matí, imitant així l'estratègia que segueix Atresmedia amb El Hormiguero de Pablo Motos o El Intermedio. Arús i la seva colla tornaran el dilluns 29 d'agost amb la seva cinquena temporada a la cadena privada.

Deixa un comentari