PARLA CLAR Alfons Arús critica la seva sortida de 8tv: "Ramon Rovira va ser un inútil com a director"

Alfons Arús

El presentador de La Sexta revela perquè va deixar l'Arucity's: "El programa funcionava de meravella, però van canviar de direcció i em van dir que no hi havia diners"

Alfons Arús s'ha convertit en l'indiscutible rei dels matins a Catalunya (19,8%) i a Espanya (16,8%) amb el seu 'morning show' Aruser@s a La Sexta. El català va estar 16 temporades primer a City TV i després a 8tv amb 3.380 programes de l'Arucity's, un dels espais més vistos de la cadena privada amb més de 100.000 espectadors i una quota entre el 5 i el 6% de mitjana.

El presentador va saltar a La Sexta a partir del setembre del 2018, en una franja molt complicada, a primera hora del matí i contra tres pesos pesants com eren la Griso, Ana Rosa i Heredia. Però ràpidament l'ex de 8tv es va anar consolidant fins a aconseguir una fita històrica: fer líder a La Sexta de 7.30 a 11h.

Arús, poc donat a concedir entrevistes va fer una excepció fa pocs dies amb el periodista esportiu i madridista, Siro López al seu programa en Twitch "Gracias por venir". Els dos van parlar sobre els seus 40 anys a la televisió i la ràdio i Arús va deixar anar uns quants titulars. "He estat un mal empresari. He estat incapaç de formar una estructura d'una productora de veritat com ho són Gestmusic o la de Pablo Motos. Ara bé, he estat una empresa familiar petita que ha protegit als seus treballadors i col·laboradors. Això m'ha permès treballar amb la gent que jo volia. Però amb els anys que porto només tinc el meu format", va començar explicant.

Alfons Arús i Siro López a Twitch

"Sempre he tingut la sensació d'anar en pastera. Està lleig que jo ho digui, però si veus els pressupostos que tenen la resta de programes matinals, el nostre és obvi que és molt mes baix", ha afegit.

El comunicador català també va revelar que sempre ha preferit la ràdio a la televisió, tot i que ja no es veu tornant-hi. "Per ser una estrella a la ràdio convencional has de parlar de política i jo l'avorreixo. I a banda, hi ha una edat en què per al 'morning' de la ràdio musical acabes sent vell. No acabes de trobar l'espai. Per això me'n vaig anar a la tele".

"Arucity's" (8tv)

Explica la seva sortida de 8tv: "Em van dir que no hi havia diners"

El de La Sexta també va parlar del seu pas per 8tv. "Quan vaig fixar per 8tv, em van oferir un sou tan ridícul que la meva dona em va dir que havia estat l'error més gran de la història, però jo volia estar allà, em feia il·lusió." Sobre la seva marxa de 8tv a La Sexta, Arús s'explica: "El programa funcionava de meravella, però va haver-hi un canvi de direcció i em van dir que no hi havia diners".

El presentador va revelar que va rebre dues ofertes molt bones, una de Mediaset i una d'Atresmedia. "En el moment en que veig que no podré seguir, les dues ofertes segueixen fins al final, en paral·lel. A 8tv li vaig donar uns quants anys, tenia ofertes econòmiques molt superiors, però estava bé a 8tv i em quedava Finalment me'n vaig anar a Atresmedia i no me'n penedeixo".

Tot i la seva sobtada marxa de 8tv, el català va reconèixer que manté "una molt bona relació i molt bon record amb la cúpula del Grup Godó". Això sí, va apuntar al responsable del final de l'Arucity's. "M'he trobat amb una sèrie de directors inútils, per exemple l'últim, Ramón Rovira". Rovira, va ser el director de 8TV quan Arús va deixar la cadena.

Ramon Rovira a "8aldia" (8tv)

"Quan algú et fa la vida impossible i t'obliga a no ser rendible, si tens ofertes és fàcil marxar", va afegir. "Mai he marxat per gust, sino per necessitat, perquè en alguns llocs t'estanquen", va dir en un clar retret a 8tv.

ETIQUETES:

Deixa un comentari