NOUS DETALLS Laura Fa sobre Gerard Piqué: "Surt de festa de manera descontrolada, no és normal"

Laura Fa al "Planta baixa" de TV3

La periodista revela a través d'un retrat robot com és l'amant amb qui el blaugrana hauria estat infidel a Shakira: "Es diu Carmen"

La periodista catalana Laura Fa, que juntament amb Lorena Vázquez van destapar la crisi entre Gerard Piqué i Shakira, va entrar en directe des de l'AVE al Planta baixa de Ricard Ustrell d'aquest dilluns. "Ricard porta'm un dia a plató que m'ho mereixo!", va etzibar la periodista. "Quan vols venir? Pensa que a mi em queden quatre dies a Planta baixa", ha respost Ustrell amb ironia.

Fa va explicar que està desbordada de trucades de mitjans de tot el món arran de l'exclusiva sobre el divorci de la parella. "He rebut trucades de tot el món. D'Argentina, Perú, Xile, Mèxic, entre d'altres", va reconèixer la periodista que va explicar com va aconseguir l'exclusiva."Fa tres setmanes que treballem amb el tema, des que ens vam assabentar que Piqué estava vivint al seu pis de solter al carrer Muntaner de Barcelona".

Ustrell, Fa i Canalias a TV3

Piqué descontrolat de festa al carrer Tuset

"Laura tu veus que Piqué se'n va de festa d'una manera que no és habitual, oi?", va preguntar Ustrell. "Piqué surt de festa des de sempre. Però ara ho fa de forma radical. És a dir, se l'ha vist fins a altes hores de la nit, en reservats, acompanyat del seu company de vestidor, Riqui Puig. Una una cosa poc normal en un futbolista professional".

El blaugrana hauria sovintejat la discoteca La Traviesa, del carrer Tuset de Barcelona, on la presumpta amant hi treballava de cambrera. "Ara què passarà?", va dir el de TV3. Fa va preveure una ruptura poc amistosa, com demostra el comunicat que van fer públic aquest dissabte. "El comunicat que va enviar Shakira ha fet enfadar a Piqué. Va semblar que l'havia enviat ella sola. Ell volia donar més explicacions i no quedar ell com el dolent de la pel·lícula".

Sobre el procés que ara s'obre per a la parella, Fa tampoc és gaire optimista. "Serà un divorci complicat, no han estat capaços ni de tornar junts amb el seu avió privat. El problema serà la custòdia del seus fills si Shakira vol marxar a viure a Miami i si Piqué vol fer vida normal amb la seva nova amiga de Barcelona".

La primera imatge de l'amant

A la tarda, la periodista del cor va anar a Sálvame i va ensenyar una fotografia de la presumpta amant amb qui Gerard Piqué hauria mantingut més que mirades. Com que la llei, prohibeix mostrar la seva fotografia en directe, el programa va convidar a una retratista per a que fes un dibuix el més semblant possible. La noia, hostessa i cambrera de 22 anys, és rossa i s'assemblaria a la mateixa Shakira. El que no van poder evitar mantenir en secret va ser el nom: es diu Carmen.

Retrat de la que seria l'amant de Gerard Piqué

ETIQUETES:

Deixa un comentari