NOU LOOK Ana Rosa Quintana reapareix amb un canvi d'imatge radical: "Ja sóc aquí"

Ana Rosa Quintana, aquest dissabte a la festa de al seva productora

La presentadora va anar a una festa de la seva productora, molt canviada a causa del tractament contra el càncer que pateix

Ana Rosa Quintana ha reaparegut públicament un mes després de la seva última aparició al mes de maig. En aquella ocasió, va ser a la plaça de toros de Las Ventas de Madrid i aquest dissabte 25 de juny, va assistir a la festa de la seva productora Unicorn Content. La presentadora de Tele 5 va sorprendre a tothom amb una imatge totalment canviada a causa del tractament contra un càncer de pit que li van detectar al novembre del 2021.

Amb els cabells molt curts i tenyits de color ros platí, una imatge que contrasta amb el seu look habitual, però que es deu als efectes de la quimioteràpia. Tot i això, la periodista es va mostrar molt optimista i fins i tot va arribar a fer broma. "Sempre vaig pensar que quan deixés la tele em tallaria els cabells i m'els tenyiria de ros platí, encara estic a mig camí… però això no estava calculat", va explicar.

Ana Rosa Quintana, a la festa de al seva productora

Aquest dilluns, El programa de Ana Rosa a Tele 5, ha començat fent referència a la trobada. "Va ser un gran exemple per a tots, ens va contagiar les seves ganes, el seu esperit positiu i la seva energia. Està sent un procés molt dur, però la seva tornada està cada vegada més a prop", ha dit la presentadora que ocupa el lloc d'Ana Rosa, mentre es podien veure noves imatges de l'interior de la festa.

Quintana es va dirigir als seus companys amb un emotiu missatge i vels va avisar: "Ja sóc aquí!"

Ana Rosa amb Joaquín Prat i Sónsoles Ónega

Possible retorn al setembre

Si cap imprevist ho impedeix, Ana Rosa es tornarà a posar al capdavant dels matins de la cadena privada després de l'estiu, tal i com va confirmar ella mateixa: "Tinc moltes idees, eh? Serà una tardor calenta!". "Vull ser aquí quan passi el que hagi de passar, que espero que passi el que jo vull que passi", va afegir.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    Moníssima!, peró -suposo-, que tan sectària com sempre. Que la mire el seu propi mascle. Jo passo.

Deixa un comentari