You are currently viewing <span>MOVIMENT INESPERAT</span> Tele 5 retalla la gala de "Supervivientes" de Jorge Javier Vázquez i passa les nominacions als divendres
Jorge Javier Vázquez a "Supervivientes" (Tele 5)

MOVIMENT INESPERAT Tele 5 retalla la gala de "Supervivientes" de Jorge Javier Vázquez i passa les nominacions als divendres

La cadena privada mirarà de remuntar les seves audiències amb el reality d'Hondures, que s'emetrà sis dies a la setmana

Nou gir de guió en la programació de Tele 5 per mirar de recuperar com sigui el lideratge d'audiència al maig. La cadena privada ha anunciat per sorpresa que les nominacions de Supervivientes salten a la nit dels divendres, enlloc dels dijous com fins ara. D'aquesta manera, la gala setmanal presentada per Jorge Javier Vázquez s'acabarà una hora abans, a la 1 de la matinada i no a les dues com era habitual.

Els espectadors hauran d'esperar a la nit de divendres a partir de les 22h, per veure quins són els nominats de la setmana. Un moviment que es desconeix si serà definitiu, però que de moment mirarà de plantar batalla a la final de El desafío d'Antena 3, abans de l'estrena la següent setmana de La Voz Kids.

Així, el recent estrenat Déjate querer de Toñi Moreno, començarà a les 23h, una hora més tard. L'espai, una de les grans apostes de la temporada es va quedar amb un baix 8,0% de quota el passat divendres, per darrera del 10,9% de El desafío d'Antena 3 i l'excel·lent 19,3% d'Eufòria de TV3.

Tele 5 s'encomana al reality

Amb aquest canvi, la privada fia la seva sort al reality de supervivència d'Hondures que passarà a emetre's en sis dels set dies de la setmana. L'única excepció serà la nit dels dissabtes, que es manté per a Sábado Deluxe, que també destina bona part dels seus continguts a parlar del concurs.

Serà capaç de revertir la caiguda d'audiència amb aquest nou gir? Passats 17 dies del mes de maig, Tele 5 és segona a Catalunya amb un 11,2%, molt lluny de TV3 (13,4%). A Espanya, Antena 3 (13,5%), també s'imposa a Tele 5 (13,3%), tot i que amb una diferència de només dues dècimes. Encara està tot obert.

Deixa un comentari