CANVI D'ETAPA La nova direcció de TV3 anuncia un canvi radical: "La política, només als 'TN'"

El director en funcions, Sigrid Gras també ha revelat que preparen una nova sèrie amb Carles Porta: "Tor, la muntanya maleïda"

La presidenta de la CCMA, Rosa Romà i el director en funcions de TV3, Sigfrid Gras, han comparegut aquest divendres davant de la Comissió de Control de l'actuació de la Corporació al Parlament de Catalunya. A la sessió, Romà ha mostrat la seva preocupació per la crisi de l'IVA que afecta les corporacions públiques de ràdio i televisió: "Si hem d'aplicar la prorrata que aspira Hisenda, suposarà un cost de gairebé 20 milions cada any per a la CCMA".

Tot i això, la presidenta de la CCMA, que havia una aportació extra de 50 milions d'euros al Govern, ha confirmat que rebran més diners: "Ens estan escoltant. Creiem que podrem cobrir la programació de tardor, també l'oferta infantil, i treballar l'any vinent l'àmbit adolescent".

Adéu a la política i programes d'estiu

Sigfrid Gras, director en funcions de TV3, ha dit, en relació a la programació d'estiu: "Aquest serà un estiu especial. Nosaltres sempre hem volgut tenir un programa en directe cada tarda, i aquest any tindrem. Farem el 'Tot es mou' de 18 a 20h, però sense política". Gras també ha reconegut que volen apostar per l'entreteniment: "Estem intentant canviar la línia d'aquesta cadena i treure la política dels programes de TV3, que cada vegada interessa menys, i la volem deixar només als Informatius".

A banda del Tot es mou, durant els mesos de juliol i agost, s'estrenaran nous programes de L'Au pair, A 2 Veus, Joc de Cartes, La gran vetllada i el concurs Atrapa'm si pots estiu amb Llucià Ferrer de 20 a 21h.

Més "Crims" i nova sèrie, "Tor"

En relació al gran èxit de Crims, Sigfrid Gras ha dit que és perquè "es fa de manera molt rigorosa i artesanal, es cuida cada detall" en un gènere del true crime que és molt difícil. El director en funcions de TV3 també ha dit que Crims està destinat a créixer i en aquest sentit ha anunciat que s'està pensant en una nova temporada. Però la notícia ha estat l'anunci de la nova sèrie basada en el llibre de Carles Porta: "Farem 'Tor, la muntanya maleïda', que tindrà uns 5-6 capítols i serà un èxit encara més gran".

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. JOSS

  No teniu vergonya. Els tentacles d'Espanya finalment han arribat a TV3. Per fer el que voleu fer millor plegar

 2. Maria

  Soc una incondicional de TV3 la meva. A partir d'ara serè una condicional , només veure informatius i poca cosa més. Estic defraudada i dolguda per tanta politització dels medis. Així no farem país. Vagi bè.

 3. rosa

  "Estem intentant canviar la línia d'aquesta cadena i treure la política dels programes de TV3, que cada vegada interessa menys, i la volem deixar només als Informatius".

  Ens han preguntat a l'audiència què es el que ens interessa?

Deixa un comentari