You are currently viewing <span>REALITY EN MARXA</span> Revelació sonada d'un concursant de "Supervivientes": "Va patir abusos sexuals"
Enrique del Pozo a "Supervivientes 2022" (Tele 5)

REALITY EN MARXA Revelació sonada d'un concursant de "Supervivientes": "Va patir abusos sexuals"

Enrique del Pozo va explicar entre llàgrimes el passat de la seva parella, el culturista Rubén Sánchez que va ser un dels quatre nominats amb polèmica inclosa

"Supervivientes 2022", ja té als seus primers quatre nominats. El programa va celebrar el debat de "Conexión Honduras" amb nou presentador: Ion Aramendi, va substituir a Jordi González. "Molt bona nit, Som-hi! Quines ganes tenia de començar ja. Torno a casa! Soc molt feliç!", va dir el presentador basc. Aramendi havia treballat a "Sálvame", fins que La 1 el va fitxar per al concurs de tarda "El cazador".

La seva entrega total va captivar a molts espectadors que el van comparar amb la desgana que desprenia Jordi González. "Li dona mil voltes", va ser un dels missatges més compartits.

El programa que va ser líder d'audiència a Catalunya amb un 18,2%, més del doble que el "30 Minuts" de TV3 (7,1%), va escollir als seus primers nominats de l'edició: Ainhoa Cantalapiedra, Charo Vega, Juan Muñoz i Rubén Montesinos. Unes votacions que no van estar exemptes de polèmica i la presentadora Lara Álvarez va expressar els seus dubtes en directe.

Ainhoa, Charo, Juan i Rubén

El grup liderat per Anabel Pantoja va nominar a Rubén, culturista i parella del periodista Enrique del Pozo, que era al plató defensant-lo. Del Pozo en veure el resultat de l'equip va esclatar a plors i va revelar el que suposa el concurs per al culturista. "No ha tingut una vida fàcil. Va patir abusos sexuals de petit i el concurs era una somni per a ell, un canvi de vida", va explicar. "Per a nosaltres és més que un reality", va afegir. Una confessió que no va agradar a alguns espectadors. "Ho explicara ara per que ha sortit nominat?". L'altre concursant que el grup va deixar en zona de perill va ser l'ex de "Cruz y Raya", Juan Muñoz.

Nominacions pactades?

Quan va ser el torn de decidir els nominats de l'altre equip, liderat per Marta Peñate, el resultat no va convèncer a Lara Álvarez. "M'estan estranyant els arguments que m'esteu donant. No vull que sobrevolin els dubtes de pacte sobre vosaltres, perquè no es pot pactar", va recordar la presentadora. Molts van nominar a Charo Vega pensant en la recompensa i en què Vega hauria dit que vol abandonar el concurs. L'altre nominada del grup va ser l'ex triunfita, Ainhoa Cantalapiedra.

Deixa un comentari