NIT TÒRRIDA Miquel Valls revoluciona 8tv amb el nou '8maníacs after': "Em mesura 25cm"

Pol Badia, despullant-se al '8maníacs after' (8tv)

El nou espai de la cadena privada acaba amb l'ex de 'GH', Pol Badia mesurant-se el seu penis en directe

Miquel Valls ha estrenat nou horari a 8tv. La cadena privada per fi ha decidit apostar per un dels seus millors presentadors i l'ha mogut de les sobretaules dels diumenges als dissabtes a la nit. El programa va ser el més vist de la cadena amb 20.000 espectadors i un 1,1% de quota. Tot un èxit, tot i que copetir en una franja molt complicada: comença a les 21h contra el 'TN Vespre', i s'allarga fins a les 22.50h, quan ja s'emet el 'FAQS' i dona pas al 'Sexual revolution', d'Ares Teixidó.

Per què 8tv no aposta per Valls de 22h i fins ben entrada la matinada, en una franja on el 'Deluxe' de Tele 5 obtenia molt bons resultats? Veurem com evoluciona les properes setmanes.

Mentrestant ja hem pogut gaudir del primer '8maníacs after', molt més gamberro i amb tertulians i convidats de luxe. L'espai va tenir a la cantant Beth i al músic Manu Guix com a primers entrevistats, que van fer un repàs del seu pas per 'OT'. "No hi tornaria", va dir Beth. Però el plat fort va arribar a partir de les 22h, amb una tertúlia sobre si el tamany del penis és important, al més pur estil del 'Deluxe' de Jorge Javier Vázquez de Tele 5.

Entre els col·laboradors, destaquen cares conegudes i habituals de Tele 5 com Laura Lago, Laura Fa, Josep Ferré o l'ex de 'Gran Hermano', Pol Badia, a banda de l'explosiva Daniela Blume, entre d'altres. Precisament Pol Badia, ex de 'GH VIP' i conegut per tenir una relació amb el Maestro Joao, va ser el més directe: "Tinc una arma legal entre les cames. Tinc una baguette que em mesura 25 cm. El tamany absolutament importa. Flipen amb el meu 'rabo'".

Una de les que tampoc es va voler mossegar la llengua va ser Laura Fa. "Tu només has vist un penis?", li va preguntar Valls a Laura Fa, fent referència a que la periodista està amb la mateixa parella des de l'any 1995. "Bueno, la meva experiència es queda una mica limitada, però mira si soc desgraciada que algun penis petit m'he trobat. Era molt petit i vaig pensar que em demanaria disculpes i no", va respondre amb humor Fa.

La nit va acabar amb el Pol mesurant-se el seu membre viril darrere les càmeres, tot i que no va tornar a aparèixer. Badia assegura que és com "una baguette". El noi sap que agrada i acumula més de 300.000 seguidors a Instagram i no s'està de presumir del seu cos, com demostra en moltes de les seves publicacions:

Pol Badia, nu al seu Insatgram

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Rita

    Bravo!, bravo!, ara a veure quan en mostreu la mesura de la figa, de la xona o com es diga l'aparell per on pixa una femella. I vixca la televisió!: és cultura?, és merda?

    1. Mamón, digo Ramón

      ¿Y no te gustaria un concurso con los "pisorros" de estos machos alpha de pollas descomunales, tipo las del Pol este?

Deixa un comentari